VISSTE DU AT VI HAR EN EGEN FRISØRSKOLE?

Postet av Adam og Eva den 23. Nov 2022

Adam og Eva Skole og Akademi er Norges eldste private frisørskole og startet opp allerede i 1986. Den har vunnet flere internasjonale priser for beste private frisørskole og akademi, og mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fraskolen. I over 35 år har den markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innenfor frisørutdanning.

(Foto: Morten Skalstad)

Hvordan startet det hele? Gründerne av Adam og Eva, Øistein Bjørndal og Per Kristian Idebøen, så at frisørfaget trengte en fornyelse, spesielt med tanke på opplæringen av kommende frisørene. Derfor tok de saken i egen hender og startet Adam og Eva Skolen. De første lokalene lå i Strøgetpassasjen i Oslo sentrum, og i 2009 flyttet de til store flotte lokaler på Grønland.


Adam og Eva skolen tilbyr en spennende utdannelse som gir deg en trygg jobb i fremtiden, hvor du er i jobb allerede etter 6 måneder. Det er rullerende opptak med studiestart to ganger i året: Januar og august. Søknadskjema finner du her. 

(Foto: Morten Skalstad)

Adam og Eva Akademiet er en avdeling under skolen som tilbyr kurs og videreutvikling for både interne og eksterne frisører. Akademiet representerer også Adam og Eva sine hårstylister og makeup-artister. Disse jobber ute på hårshow, designervisninger og fotoopptak i motebransjen.


(Matrix visning Købenahavn. Foto: Maya Stark)

(Fra French Brand Nordic Event, Stockholm 2022)

(Fra French Brand Nordic Event, Stockholm 2022)

Januar 2020 åpner vi opp for eksterne bedrifter til å bli en del av vårt opplæringskontorHensikten vår er å kunne sikre at våre elever fra Adam og Eva skolen får en trygg vei mot svenneprøven, da gjennom et samarbeid med seriøse bedrifter. Om du allerede er frisør eller lærling, kan vårt akademi og opplæringskontor tilby deg videreutviklende kurs med bransjens beste konsulenter og oppfølging. For mer info se her.


Adam og Eva er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for sin banebrytende posisjon i faget og motebildet i nærmere 50 år. Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber i Adam og Eva – systemet. Dette har ført til at salongeiere over hele landet velger å rekruttere studenter fra vår skole.

Hvis du ønsker å lese mer om skolen vår så kan du gjøre det her!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.