Nyc part 4: Vintage Shopping i East Village .

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 18. Aug 2013

I forrige uke var jeg på vintage shopping i East Village! I was in heaven!!Jeg elsker å gå i timesvis å lete gjennom gamle skatter. Jeg tenker ofte hvor er denne fra?hvem var dens forrige eier? og hvor og når ble den kjøpt?Man kan finne så mange unike kupp,og her var det nok av kupp. Synd jeg ikke har så mye plass kofferten....

-Ingvild-

Her er noen av mine East Village vintage favoritter

(bilde -Metropolisvintageonline)

http://metropolisvintageonline.com/

vintage butikk med band t-shirts,90talls jakker-gensere-skjorter og masse annet nice =)

bilde- ltrainvintage.com

http://ltrainvintage.com/

Dette er flere vintage butikker samlet på samme nettsted. Masse bra til en VELDIG billig penge!! her trenger man tid =) flere av disse butikkene ligger nære hverandre . No Realtion Vintage og L train vintage ligger i East Village.

bilder- google.com

Ønsker man drømme seg bort til Japan mens man er i East Village kan man gå på en av mine favoritt butikker- Search & Destroy som ligger i St.Marks. Her er det masse rare klær,alt av punk og band tshirts. Elsker atomsfæren der ,de spiller alltid sykt høy musikk ,og det er så tettitett med klær å ting over alt i hele butikken,så det er bare å dig in=) Drøy butikk ,så ikke for pyser!!

bilde- renareborn.com

http://renareborn.com/

En butikk som også er verdt å merke seg er Rena Reborn. En liten vintage butikk vegg i vegg med L train Vintage,små skatter og noe design .

bilde- google

Sist men ikke minst skal jeg nevne Patrcia Field sin butikk som rett og slett heter Patricia Field som ligger i Bowery og Elisabeth Street.

http://www.patriciafield.com/

Dette er stylisten og designeren som folk flest kjenner fra Sex and the City,men som også har jobbet med bl.annet Ugly Betty og The Devil Wears Prada. Jeg ble nesten litt starstruck da hun sto der og jobbet med resten av sine kollegaer. Veldig gøy butikk. Mest ny design men også litt vintage.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc