These boots are made for walking

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 7. Aug 2013

Yeah!! da har endelig min mnd i NYC kommet. Her er det så mange inntrykk og alt er fantastisk, så det er nesten ikke tid å fordøye alt. Den beste måten å se byen på er å gå ,og vi har gått og gått. Etter sist gang jeg var her har de åpnet High Line, en gammel jernbane linje som er gjort om til park på vestsiden på Manhattan.Veldig kult konsept,der man kommer seg opp og se byen fra andre høyder, og ikke minst legge seg på gresset for å slikke sol.

Det var veldig godt å komme tilbake til Williamsburg også, der ting er mer avslappet enn på Manhatten. Mange kule butikker og koslige puber /cafeer. Anbefaler virkelig "Fette Sau" - bbq på beste vis.

Mennesker rundt her er veldig freshe og sikre på sin stil.Jeg ser fortsatt mye ombre, grunge og 90 tallshår, høye hestehaler og hestehaler som er flettet. Noen av mine største inspirasjonskilder innen klær, sminke og stil kommer fra NYC, legger ved linker så dere kan lese deres blogger .

Nå skal jeg gå å se hva byen har å tilby meg i dag!!

-Ingvild-

Mine Jeffrey Campbell Coltrane are made for walking!

High Line

BBQ "Fette Sau"

(bilde www.google.com)

Lua P : www.le-happy.com

(bilde: www.google.com)

Nicole Alyse:www.nicolealyse.com


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc