Kaffikaze

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 1. Aug 2014

Vi er, som de fleste av dere kanskje vet, store fans av Kaffikaze. I vår hadde vi kaffebryggekurs der de lærte oss å brygge kaffe med Aeropress som vi nå serverer til alle kaffedrikkerne som kommer innom salongen :) Vi serverer fersk, nykvernet kaffe fra Solberg & Hansen og er kjempestolt av det!

(bilde hentet fra Kaffikaze.no)

Vi er en salong som liker å fordype oss i alt vi driver med, og at vi nå har muligheten til å gjøre det samme med kaffeserveringen her på salongen er veldig stas. Måling, kverningsgrad og timing.. Hele pakka! ;) Og i tillegg føler vi at vi får bidra til det som gjør Oslo til en av verdens kaffehovedstader ;)


I sommer ble vi medlem av Mile High Aeropress Club ;) Det går da altså ut på å brygge egen kaffe på et fly! (sjekk hashtag på Instagram: #milehighaeropressclub )

Kaffikaze er et lite designbyrå som jobber med å spre ekstrem kaffeentusiasme, har en variert portfolio og mange spennende prosjekter stadig vekk. De har også lagd den prisvinnende boken "A-Z Coffee - A kick-starter for geeky coffe conversations". Så er du interessert i kaffe og kaffenerding har du muligheten til å følge med på aktiviteten deres her:
Kaffikaze.no
Facebook
Twitter
Instagram
blogimage

Vi selger også de fantastiske krusene (som passer perfekt til aeropressen din) til 180 kroner her på salongen ;)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc