Entusiasme, lidenskap og kaffe!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 21. Mai 2014

Det går med ganske mange liter kaffe her på salongen, og vi følte for å ta servicen til kundene våre til et nytt nivå. Vi har tidligere samarbeidet med Kaffikaze på happenings her på salongen vår, og for noen uker siden arrangerte de et kaffebryggekurs for oss! Vi skaffet oss ei skikkelig kvern, forskjellig spesialkaffe fra Solberg & Hansen, Kaffikaze-kopper og aeropresser. På tide å gjøre dette med kaffeservering seriøst, og vi er jo nerder... ;)

Vi holdt på noen timer, men til slutt fikk vi dreisen på det! Nå serverer vi nykvernet, fersk, deilig kaffe til alle som vil ha, og vi synes det er kjempestas!

Oslo er verdenskjent for å være en "kaffe-by", og det er vi stolte av å bidra med her på Grønlandskvartalene.

Kaffikaze er et designbyrå bestående av ekte kaffeentusiaster, og for oss var det ingen tvil om hvem vi skulle henvende oss til når det gjaldt kaffeserveringen her i salongen :) De har laget den prisvinnende boken "A-Z Coffee", skateboard-decks, totebags og kopper med snasent design ;)

"We focus on project based conceptual work, like books, events, design/art direction and merchandise/products. Our goal is to spread Extreme Coffee Enthusiasm. Our backgrounds are pretty varied, and except from coffee our expertise is rooted in visual identity/branding, narrative illustration/concept artwork and PR/marketing and strategic planning."
-Kaffikaze.no

Besøk hjemmesiden til Kaffikaze HER.
The Kaffikaze Team
(bilde hentet fra Kaffikaze.no)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc