Erlend Lavrans Grimsrud

Erlend Lavrans Grimsrud

Frisør

Long time no blog

Postet av Erlend Lavrans Grimsrud den 5. Nov 2013

Herregud, nå er det lenge siden sist. Det har skjedd så mye siden sist at det har vært litt overveldende, men jeg henger fortsatt med!

Det som har stått i fokus den siste tiden er permanent og farge, og nå har vi kommet gjennom en liten kundeperiode.

Først ute var permanentmodell! Vi jobbet to og to sammen, og jeg jobbet sammen med Caroline. Det var en lærerik opplevelse, og jobbet veldig godt sammen med Caroline. Som modell hadde vi min venninne Kristel, og resultatet kunne ikke blitt finere! Både frisører og modell ble superfornøyd!Se så fin! Takk til Caroline for bildene!

Så var det duket for første kundeperiode! Ikke så nervøs den første dagen skulle jeg klippe helform med diagonal forover på ei venninne. Det ble en ganske stor make over, faktisk. Før-bilde mangler dessverre, men hun hadde hår til litt ned på ryggen. Syns hu kledde den nye sveisen kjempegodt!Litt mer nervøs neste dag, da jeg hadde en kunde jeg ikke kjente. Det endte ihvertfall veldig godt! Var ikke noe å være redd for i det hele tatt. Men en utfordring, det var det! Farge var dagens oppgave, og hun hadde veldig, veldig mye hår! Her fins heller ikke noe før-bilde (veldig dårlig av meg) så dere får bare ta meg på ordet. Hun hadde mørkebrun ettervekst og brun-oransje i lengdene. Hun ønsket å bli lysebrun i hele håret. En annen interessant utfordring jeg fikk var at hun var gravid, og det ble noen fargeforskjeller her og der. På ca halve hode i bunnen ble den lysebrune fargen jeg la i gul, og i resten ble den så godt som lysebrun. Det var morsomt å observere hva som kan skje når kroppen har hormonelle forandringer. Vi klarte fint å rette det opp med en Shades Gloss! Her var både frisør og kunde veldig fornøyd med resultatet!Tror aldri jeg har sett noen med så stort hår. Det er det kuleste jeg har sett!Kort oppsummert noe av de største begivenhetene de siste ukene. Nå står prøveeksamen på tur, og jeg har enda ikke fått kjenne på nervene. Blir spennende å se om de kommer eller ikke, men spennende og litt stressende blir det hvertfall!

// ErlendKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc