Marte Østensen

Marte Østensen

Frisør

Bryllupsfeber

Postet av Marte Østensen den 29. Sep 2013

På lørdag var jeg og feiret to gode venner som giftet seg.

Jeg ble bedt om å ordne brudens hår, og glatte, blanke oppsett er noe jeg ikke har så mye erfaring med, men jeg synes jeg klarte meg bra.

Glemte desverre å få tatt et ordentlig bilde av håret uten slør, men kan gjenskape den en annen gang og legge ut senere.

Bruden var kjempefornøyd og nøt bryllupsdagen sin sammen med sin flotte brudgom.

Gratulerer så mye med den store dagen i går, Akiko og Halvard <3

Bruden ønsket seg et blankt, enkelt oppsett, så jeg startet med å føne håret blankt med brundbørste og forme det innover i spissene. Deretter delte jeg håret i tre, fra øre til øre bak i nakken og i midtskill over toppen. Den nederste seksjonen tuperte jeg og satt i en høy hestehale, og satte en "donut" under som jeg gredde håret stramt rundt. Sprayet mye så jeg fikk med meg alle småhår og satt igjen med en blank liten "hårball" i nakken. De to seksjonene på toppen av hodet la jeg i kryss over hårballen og snurret de rundt hårballen og festet med hårnåler. Sprayet og gredde til alle småhår lå der de skulle. Avsluttet med å legge luggen litt tyngre ned i ansiktet og sprayet hele frisyren grundig.

Det ga mersmak å ordne brud, så legger ut litt inspirasjon til senere brudeoppsett, og noen kjoler jeg synes er helt fantastiske.

Bilder hentet på Tumblr.com -#weddingdress #bridal hair
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc