Erlend Lavrans Grimsrud

Erlend Lavrans Grimsrud

Frisør

You betta work

Postet av Erlend Lavrans Grimsrud den 29. Sep 2013

Hei og hopp!

I det siste har jeg vært syk og måtte ha noen dager hjemme med antibiotika. Slapp ikke unda denne gangen heller! Er heldigvis oppe og går igjen og har kommet à jour med det jeg gikk glipp av.

Først ut var vår første kombinasjonsklipp. Økende lengder / like lengder / gradering. Myyye å huske på! Alt i alt syns jeg det var en ganske morsom klipp å klippe. Syns resultatet ble ganske ålreit, men kanskje litt lang med tanke på at neste klipp var kort gradering.

Kort gradering syns jeg var en veldig morsom klipp, og ikke like vanskelig som jeg trodde det kom til å være. Det var fort gjort å glemme seg bort å ikke klippe så fort som man skulle til tider. I indre område kunne vi selv velge hva vi ville klippe, og jeg valgte økende lengder / like lengder / gradering. Jeg syns resultatet ble veldig bra, og ble utrolig fornøyd i motsetning til hva det føltes ut som mens jeg sto og klipte. Fikk nesten lyst på sveisen selv!

Og dette har jeg brukt forrige uke på! Klipt veldig intensivt for å få gjort unda testene jeg gikk glipp av fortest mulig, og det føles ganske være bra og være ferdig med det og ikke ha noe å ta igjen.

For øyeblikket sitter jeg og ser på timeplanen for neste uke, og jeg kan ikke tro hvor fort dette går. Syns ikke det er lenge siden jeg satt og tenkte at det var kjempelenge til at vi skulle begynne med farging, kunder, forberedelse til høstvisning og prøveeksamen, men nå er de like rundt hjørnet.

I morgen skal vi ha trend og stil historie, og det gleder jeg meg helt vilt mye til! Det blir deilig med noen dager teori igjen etter flere uker med intensiv klipping. Men før den tid skal jeg nyte resten av denne søndagen og varme opp til ny uke.

// Erlend
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc