Konsert med Oslo Ess og fest!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 25. Sep 2013

Fremdeles er jubileumet vårt et tema her på bloggen, og her kommer siste bildepulje. Vi er så heldige og sponse Oslo Ess, i samarbeid med Frends / American Crew, og de spilte gledelig opp til dans på festen vår. Hurra for oss!


Åsmund fra Oslo Ess og DeDressed Darlings


Oslo Ess på scenen


Erland, Tina og Nirmel :)


Kathrine (Fra Lucky 7 Tattoos Oslo) har tegnet motivet på de flotte handlenettene våre (se bilde av dem her). Her er Kathrine og Ingvild.


.. Og Ann-Brith og Porcelain Puff ^^

Fotograf: Danarki - danarki.net/

Tusen takk til danserene for kick-ass performance, til Sawol for at vi fikk lov til å invadere baren og scenene deres, fotografen vår Dan(arki) og make up-artistene. Til IcyDreads for lån av dreads. Til bandene våre (som vi sponser sammen med Frends/American Crew); Oslo Ess, Kvelertak og Turboneger for stuff vi kunne legge i våre nydelige totebags (som Kathrine har tegnet motivet til). Vi var så heldige å få produkter fra bl.a. Redken og Tone Lise Akademiet og vi fikk magasiner fra StyleMag som vi også kunne få gi bort :) Takk til alle som har hjulpet oss og vært tålmodige. Det ble en kveld vi aldri kommer til å glemme, men nå er det bare å kjøre på videre. Hold fast!

- Erland, Ingvild, Anne, Maria og Mia Regine
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc