Sparesveis?

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 10. Sep 2013

Jeg har en kunde som vurderer å spare ut sin korte sveis til en bob. Bare for å prøve - og bare for å få litt variasjon :) Sparesveis er ikke det man nødvendigvis føler seg stiligst med, men det blir som regel en peridode man bare forbi for å nå målet sitt. Jeg ble inspirert til å skrive litt om det med hårsparing og om noen løsninger som finnes for å slippe "dølle" mellomfaser.

Først og fremst: Hårpleie. Hår blir tørt, knekker, spiser seg oppover og trenger hjelp til å holde seg sunt. En profesjonell analyse og konsultasjon hjelper deg å finne pleieprodukter som passer både dine vaner og hårets behov. Det som funker for venninna di, funker ikke nødvendigvis for deg.

Hvor ofte du bør klippe deg kommer helt an på hvilken hårtype du har, hvor godt du tar vare på håret ditt og hvilken klipp du har.

Se på illustrasjonen under, for eksempel. Om man skal gå fra kort hår (bilde 1) til en kort bobfrisyre (bilde 3), kan det være fint å klippe håret i nakken regelmessig for å unngå å få en "hockeysveis". Nakken er jo (obviously) nederst på hodet, og vil påvirke det helhetlige lengdeinntrykket tidligere i spareprosessen enn håret som vokser på toppen og på sidene. Man kan også tenke på hva man gjør med fronten underveis. Skal man lette opp litt linjer, beholde mer volum på krona, tynne litt på sidene? Hva som gjøres kommer an på blant annet hvilken hårtype man har og hvilket uttrykk man ønsker og kler.Mange som sparer ut håret sitt fra helt kort, opplever også at fronten ikke er fyldig eller lang nok. Mulighetene der er jo eventuelt å sette inn litt extensions. Her trenger man aldeles ikke å sette inn en full forlengelse "med hår til rumpa", men å fylle inne med 4-5 hårtresser (tape extensions), på hver side er enklere enn man tror. Her på salongen bruker vi i hovedsak Extensions fra Hair Talk [link]. Ingvild, Maria, Anne og jeg (Mia Regine) er kurset i dette. Erland og Maria er i tillegg kurset i Great Lenghts (punkt-Extensions).

Det finnes det veldig mange muligheter, kanskje flere enn man tror. Alt kommer an på hva du ønsker :)

-Mia Regine

It's your #hair, do whatever you want
sun, fire, flame, heat, fox, love, red hair, nature, autumn, hair, style
adorable, amazing, sweet, beautiful, female, blue, flowers, girl, life, flower, funny, grunge, hair, lady, young, girly, inspiration, lovely, this, vintage
art, artistic, beautiful, beauty, black and white, blck and white
eyes, punk, model, hair, cara delevingne
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc