Erlend Lavrans Grimsrud

Erlend Lavrans Grimsrud

Frisør

Retrospekt

Postet av Erlend Lavrans Grimsrud den 8. Sep 2013

God søndag alle sammen!

Jeg bestemte meg for å bruke søndagskvelden på å blogge om hva vi gjorde forrige uke, med bilder og alt. Så viser det seg at jeg under et illebefinnende har klart å slette alle bildene jeg tok av klippene forrige uke. Hvordan det har skjedd er for meg fortsatt en stor gåte. Derfor skal jeg gjøre så godt jeg kan og ta ordene fatt og skrive et flott blogginnlegg for dere!

Denne uka har blitt viet til grunnklippen gradering. Denne gangen skulle vi selvsagt klippe den med vilje, og ikke sånn som jeg fikk når jeg klippet helform.

Vi starta med økende gradering. Som vanlig når vi sitter og har demo av klippen ser det ut som dette er noe vi alle kan få til bra, helt til vi tar saksa fatt selv og begynner å knote med inndelinger og alt føles som om det ikke skal gå i det hele tatt. Under hele denne klippen var jeg ganske paranoid fordi jeg trodde jeg alltid hadde klippet masse over guiden min. Jeg så alltid masse hår stikke ut underfra, og tenkte at løpet var kjørt. Det tok en stund før jeg faktisk forsto at det var graderinga.

Og her skulle det da egentlig komme et nydelig bilde. Teknologien er dessverre aldri 100% på min side.

Neste ut var minskende gradering. Viholdt på med den klippen i bare én dag, noe jeg følte var nok. Ganske enkel klipp syns jeg, og mer er det vel egentlig ikke å si om det.

Neste store klipp ut, som vi skal ha test i på tirsdag er parallell gradering. Under demoen satt jeg med hjertet i halsen og tenkte at dette kommer aldri til å gå. Takk og lov ble jeg positivt overraska over at det ikke var så veldig vanskelig likavel. Klippen er veldig teknisk og tunga skal holdes godt inne i munnen (ya hear that Miley Cyrus?) mens man klipper. Håret skal alltid distribueres perpendikulert og holdes i 89 grader. Det var her jeg trodde jeg kom til å møte problemer, og klippe håret i alle mulige grader og få et makkverk av en klipp, men det gikk usedvanlig bra! Det eneste jeg må passe på rene inndelinger og å distribuere håret riktig hele tiden.

Søndagen nærmer seg slutten og jeg er veldig klar for ny uke med graderingstest og en ny klipp på onsdag!

// Erlend
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc