Mer skjegg

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 4. Sep 2013

På mandag var jeg (Mia Regine) på demonstrasjon av skjeggklipp, med Tone fra Adam og Eva Aker Brygge. Der fikk vi produkttips, klippetips og demo på knivbruk. Barbér-kniv er noe jeg skulle ønske jeg kunne bruke, så forhåpentligvis får man kommet seg på et kurs en gang. Kniv er ikke noe man "tar på sparket", da vi jobber tett på ansiktet (og halsen *Sweeney Todd*) på folk :)

Her er et par bilder av Tone i arbeid:


Vil også anbefale denne boken " SKJEGG":


"I denne boka tar forfatteren for seg skjeggets kulturhistorie. Gjennom historien har skjegget vært et kraftfullt maskulint symbol og et tegn på autoritet. Greske filosofer, norrøne vikinger, keltiske krigere, hva ville de være uten skjegg?. Ved starten av det nye årtusen har skjegget kommet på moten igjen. Med oversikt over kilder og litteratur."


Skjeggtrendene forandrer seg oftere enn man kanskje tror, og det jeg ser mye av for tiden er klassisk, smårufsete helskjegg. Men det er mange muligheter, og det meste må vurderes på egen smak og litt på hvordan skjegget klippes teknisk. Det er mulig å både bygge opp og smale inn uttrykket.. Man kommer også, etter min mening, unna med det aller meste så lenge man har en plan og ser ren ut.

Her er litt bilder funnet via beard-googling:


Vi tilbyr noen shave-produkter fra American Crew:

Barbérolje, barbérgelé, fuktighetsgivende barberingskrem og en digg, kjølende aftershave lotion. Om man ikke bruker dette til å barbere bort hele skjeggpryden, så kan det også være fint å bruke en olje i skjegget for å myke det opp og gi det fuktighet. Kom gjerne innom salongen om du lurer på noe! :)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc