NYC part 5 :Persons of Interest - Barbershop i Brooklyn!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 27. Aug 2013

I helga var jeg så heldig å få henge i barbershopen til min søsters gode venn, Janet! Det var så fantastisk å se hvor laidback stemningen var mens de flittig jobbet. Dette er en barbershop som har eksistert i flere tiår, da mye av orginal interiøret er til stede etter at denne salongen tok over.

Man velger om man vil drikke øl eller sodavann mens man venter, fryseboksen er hele tiden fylt opp !

Disse frisørene har alle bakgrunn fra høyt tekniske skoler som Vidal Sassoon. Men har valgt å ta steget videre med å fokusere å jobbe som barberere. Men det vil ikke si at det fortsatt sniker seg damer inn som ønsker tekniske klipper.

Jeg ble så sinnsykt innspirert av alle teknikker de jobber med,hvordan de jobber på tvers med maskin,saks ,kammer,børtser og kniv. Skjegg eller hår,de lager de fineste former, og mennene ser ut som MILLION DOLLAR alle sammen .

Og det kreves veldig mye trening med å jobbe som barberer. Alle har enten startet opp som nye "lærlinger", eller skolert seg på nytt når de kun skal jobbe med dette innen faget.

(bilder privat og google)

Med fulle lister på alle mann, har denne salongen nå blitt til 2 =) Jeg fikk være med på begge! Skal dere til NYC en gang og ønsker en opplevelse samtidig med en klipp, ja da anbefaler jeg dette stedet =)

mer info http://personsofinterestbklyn.com/

følg de på insagram http://instagram.com/personsofinterestbarbershop

-Ingvild-
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc