Erlend Lavrans Grimsrud

Erlend Lavrans Grimsrud

Frisør

Back with a burning passion

Postet av Erlend Lavrans Grimsrud den 25. Aug 2013

To uker av skoleåret har allerede gått, og det veldig fort!

Jeg startet først på skolen våren 2013, men etter to uker måtte jeg slutte fordi jeg fikk kyssesyken og vil ikke si at det var noen höydare akkurat. Etter et halvt år med diverse sykdom, er jeg endelig tilbake på skolen og det føles så utrolig bra. Jeg knasker vitaminer og skal aldri bli syk igjen.

De to første ukene har som sagt gått veldig fort. De har vært veldig læringsrike og det har vært mye moro. Hovedfokuset har vært på hår- og hudteori, diverse fønteknikker, viklingsteknikker og vi avsluttet det hele med en teoriprøve. Noe er vanskeligere enn annet, spesielt vikling for min del, men føler jeg har fått noenlunde kontroll på det meste. Så fort jeg får teknikken inn i hendene vil det nok bare gå bedre og bedre!

Har vært dårlig med bildetagningen den første uka, men fant ihvertfall ett. Her ser dere ei av de fine dukkene til skolen (som forsåvidt ligna veldig på jenta fra The Ring) som jeg har gjort klar med inndeling til rundbørsteføn.

Helgen er snart slutt, og det gjør egentlig ingenting. Neste uke begynner vi med vår første klipp! Vi starter med helform og jeg beyond gira!

// Erlend
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc