Hårmodell for oss?

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 10. Aug 2013

På facebooksiden til salongen ( facebook.com/adamogevagronland ) søker vi stadig vekk etter hårmodeller til forskjellige "aktiviteter". Enten det er lærlingene sine moduløvelser, modeller til treningskveldene vi har hver eneste mandag, visninger, svenneprøve eller testing av nye produkter og teknikker.

Det er også bare å komme innom eller ringe om du, eller noen du kjenner, er interessert i å være hårmodell for oss. Det er som regel helt gratis å være med på, og vi har hele tiden en løpende dialog med personen i stolen så det er ingen fare for å gå ut herfra med hanekam og marihønefarget (?) hår.. Med mindre det er noe du ønsker. Det kan selvfølgelig også ordnes :)

Vi søker alle typer mennesker og alle typer hår, så spre ordet! Kort hår, langt hår, farget og ufarget :) Lik facebook-siden vår om du ønsker å holde deg oppdatert på aktiviteter, nyheter og "vår søken etter hårmodeller" her hos oss. Om du lurer på noe er det bare å spørre! :)

Da vi fikk Chromatics-fargene fra Redken i fjor måtte vi selvfølgelig teste disse. Da stilte Rannveig opp som modell og gikk ut herfra med et veldig kledelig fargedesign ^^
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc