PUREology

PUREology

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 8. Jun 2012

For et par dager siden hadde vi et lite minikurs med Børre fra Redken der vi samlet gikk gjennom og diskuterte produktserien vår, Pureology.

alt text

Pureology har et sterkt miljøfokus med 100 % veganske produkter og nedbrytbar embalasje. I tillegg til dette har de fokus på vann og støtter organisasjoner som blant annet har fokus på rent vann til skolebarn i vannfattige områder av verden. Les gjerne mer om Pureology sine verdier HER.

Pureology inneholder "AntiFadeComplex" som er en blanding av antioksidanter og UVA/UVB-filter som beskytter håret mot frie radikaler og bevarer fargen, glansen og vitaliteten i håret. Frie radikaler er ustabile molekyler som angriper håret og fargepigmentene. Strukturen blir porøs, hårfargen blir blass, lipider som "smører håret" blir brutt ned og spensten blir borte... Dette jobber Pureologys produkter mot. Produktene er sulfat-frie og skummet blir derfor kompakt og mykt.[br] [br] Alle produktene er fargebevarende. Vi har forskjellige serier å tilby, og produktene kan kombineres for å møte alles behov:

  • Hydrate til tørt hår. Balsamen som hører til "Hydrate" er kjølende og stimulerer hodebunnen for en real oppkvikker

  • Pure Volume til fint, flatt hår.

  • Essential Repair til hår som trenger mer næring og enten er kjemisk eller mekanisk skadet.

  • Super Smooth til uregjerlig og frizzy hår.

  • Perfect for Platinum til lysnet, blondt hår.

  • Purify.. En rensesjampoo vi anbefaler å bruke 4-5 ganger i måneden for å rense håret for produkter, forurensing og å gi et bedre grunnlag til å tilsette næring og gjøre håret sunt og friskt.

Kom gjerne innom salongen vår for en konsultasjon eller om du har noen spørsmål om Pureology eller andre av våre produkter :-)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc