Festivalguide - del 3

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 25. Jun 2013

33 nautiske mil til havs..

.. der finner man en av de råeste festivalene i Norge, uten tvil, nemlig Træna Festivalen! Det er virkelig så fantastisk vakkert som man får inntrykk av.
Kvelertak (som vi her på salongen sponser i samarbeid med Frends/American Crew), Susanne Sundfør, Blood Command og Bare Egil Band er noen av bandene som spiller!
LES MER: http://www.trena.net


Rocketroll må selvfølgelig ta turen til Beitostølen..

... For der arrangeres Trollrock, 25.-28. juli! Fantastisk natur og fantastisk musikk. Og jaggu skal ikke Oslo Ess og Turboneger spille (som vi her på salongen OGSÅ sponser i samarbeid med Frends/American Crew). I tillegg kommer blant annet Kaizers Orchestra, Bjørn Eidsvåg og Lissie.. Dette vil man da ikke gå glipp av :)
LES MER: http://trollrock.noOg på festival er det fint med tørrsjampo!

Som vi har skrevet i tidligere innlegg: "Både tørrsjampoer og volumpulver "tørker" hodebunnen litt ut om håret kjennes fett, og gir volum. Også perfekt om man skal på f.eks. hyttetur eller festivaler! ;)"

Sommertid er også tattoo convention-tid..

.. Og om man likevell kanskje er i Rogaland og kanskje allerede på Glad Mat Festivalen, anbefales også en tur innom Sjøhusene på Stavanger Tattoo Convention som arrangeres fra 26.-27. juli, for niende gang på rad.
LES MER: http://www.tattooconvention.no/
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc