Festivalguide - del 2

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 11. Jun 2013

Hva er deres festival-planer? :) Og si gjerne i fra om du har noen fine festival-tips, i alle sjangre! :)

Grieg-time BIG TIME!

Det skjer i Bergen. 40 konserter på 10 uker under et festivalarrangement som heter "Grieg In Bergen". De sparket i gang 17. juni og har konserter hver mandag, onsdag, fredag og lørdag frem til 24. august. For deg som vet å nyte klassisk musikk og befinner deg i Bergen er nok dette perfekt!

LES MER: http://www.grieginbergen.com/

Bygg opp håret ditt..

.. Men Alterna Caviar Repair. En hel serie bygget på proteiner som både er sulfat- og parabenfri. Har du skadet eller "slitent" hår er denne serien fantastisk! Den dytter proteiner inn i håret ved hjelp av teknologien fra enzymterapi, og håret blir mykt og glansfult. Våre varmeste anbefalinger!
Les er HER.

Lavvo på Hedmarken..

.. Kan du oppleve om du tar turen til Hamar Music Festival! 20. - 23. juni arrangeres festivalen for 15. gang og lørdag den 22. juni spiller "våre egne" Oslo Ess i Strandgateparken klokken 20:00. I tillegg kan man høre blant annet Black Debbath, Wyclef Jean og Hagle & Kånnjakk.. Så det blir nok ikke gørrkjedelig ;)

LES MER: http://www.hamarmusicfestival.no/


Ferskt kjøtt!

En festival som er perfekt for deg som ønsker å oppdage nye artister! Gut Feelings (#3) er en klubbfestival i Oslo som satser på spesielle uttrykk, friske pust i musikkscenen og overraskelser! Noe for hele familien! Festivalen skjer 27.-29. juni.

LES MER: http://gutfeelings.no/

Vil i tillegg minne alle på markedsdagen vår den 20. juni! Les mer her for oppdateringer, alle er invitert: https://www.facebook.com/events/489448171128961/?ref=22
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc