Festivalguide - del1

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 11. Jun 2013

Finnes det en deiligere tid på året? Man farter rundt i bygd og by, nyter musikk, oppdager nye band og blir kjent med nye folk. Her er en liten oversikt over festivaler man kan sjekke ut i sommer.. Greit å ha kontroll, tenker vi ;)

"And when I awoke, I was alone, this bird had flown
So I lit a fire, isn't it good.."

".. Norwegian Wood", synger The Beatles på midten av 60-tallet. Norwegian Wood er en vel-etablert festival som arrangeres i Frognerbadet, med mange varierte artister. I år er det hovedsakelig NICK CAVE AND THE BAD SEEDS, MANIC STREET PREACHERS og kanskje BAND OF HORSES som frister, så får vi bare håpe på finvær og sol! Norwegian Wood har ingen aldersgrense, men barn under 12 år må komme i følge med voksne.

LES MER: http://www.norwegianwood.no/Husk solbeskyttelse

Det er viktig å beskytte seg mot (eventuell) sol -  både for voksne og barn, farget hår og ufarget hår! Vi har litt forskjellige produkter med fokus på solbeskyttelse og fargebevaring. Redkens Color Extend Sun tilbyr oppbyggende masker, fargebevarende shampoo, en vannfast beskyttelses-krem (perfekt til bading) og et skum som beskytter både hår og hodebunn (spf.25). Alterna Bamboo har en shampoo og en conditioner som har høy UV-beskyttelse i seg og bevarer fargen og gir fuktighet til håret.
Seks veldig fine produkter og en frisk sommerduft! :)

For de tørste...

.. Kan man for første gang være med på OSLO BEER WEEK! Fra fredag 14. juni til søndag 16. juni skal visstnok Thorvald Meyers Gate på grünerløkka forvandles til et øl-paradis, med øl-telt og hele sulamitten! 
" There will be beer tents, tables and chairs in the street, and food prepared by the chefs at Grünerløkka brygghus and The Nighthawk Diner. "

LES MER: http://www.brygghus.no/oslobeerweek.html
 Oslo Beer Week

Medieval times...

.. I middelalderparken, 15. og 16. juni :) Her kan man se teater, høre musikk, oppleve riddere, se vakre klær og nydelig håndarbeid. Smake på digg mat og kjenne lukta av smia. En eventyrlig opplevelse for hele familien som kan anbefales på det varmeste! I noen timer kan man reiste tilbake i tiden og få et lite inntrykk av hvordan ting var før i tiden..

LES MER: http://oslomiddelalderfestival.org/


Vil i tillegg minne alle på markedsdagen vår den 20. juni! Les mer her for oppdateringer, alle er invitert: https://www.facebook.com/events/489448171128961/?ref=22
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc