Vinn et årsforbruk av styling- og pleieprodukter!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 5. Mar 2013

Nå i mars fyrer hele Adam og Eva i gang en stor konkurranse der det vanker premier både for frisører og kunder.. Du kan nemlig vinne et helt års forbruk av pleie og styling fra L'Oréal Professionnel. Les mer informasjon under her.

Kom innom salongen vår om du har noen spørsmål! :-)

"Av de 10 bildene MED FLEST STEMMER blir en vinner plukket ut av juryen bestående avFam Irvoll/Designer, Eirik Thorsen/Adam og Eva Grensen, Ann-Christin Nilsen/Adam og Eva Strøget ogCato Karpow/Vise administrerende Adam og Eva.

Hvordan vinne?

  1. Still opp på bilde neste gang du er hos en Adam og Eva frisør. Inspirasjonsbilde lastes opp i en av Adam og Eva bloggene av din frisør.
  2. Del med dine venner og spre ditt bilde med link til avstemmings-siden her.
  3. Stem via knappene under! Få alle du kjenner til å stemme ditt bilde frem også!
  4. For å øke dine vinnersjanser enda mer; last opp ditt inspirasjonsbilde på din Instagram. Det må tagges med @adamogeva og #instantinspiration.

Om konkurransen:

01/04 går 20 semifinalister videre og den 08/04 vil de 10 bildene med flest stemmer bli offentliggjort og profilert på både Vixen.no og Adamogeva.no. Konkurransen blir avsluttet 12/04.

Vinneren vil bli annonsert på Adam og Eva og Vixen sidene, og vil få beskjed på epost. Frem til 01/04 vil avstemmingen foregå på Adam og Eva sine sider, deretter vil stemmingen foregå påwww.vixen.no"
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc