Mädchen auf dem Rand!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 28. Feb 2013

Et knippe bilder av jenter der ute med dristige frisyrer, klippelinjer som inspirerer og drømmende farger. På mandag starter vi en konkurranse som heter "Instant Inspiration" der både frisører og kunder får muligheten til å vinne flotte premier! Mer informasjon om dette kommer :-D

Starter med Nikki Moose - Innehaveren av bloggen "Dirty Flaws". Når man først kjører sidecut - kan man likegodt kjøre det fullt ut!

Vi ble inspirerte og flyttet sidecuten til Anne litt lengre mot midten av hodet i en diagonal linje fra midten. Det er de små detaljene som utgjør forskjellen, og det ble ekstra fint med den mørke bunnen :)


En annen personlighet innenfor alternativ stil er Zoetica Ebb. Fotograf, Modell og en av grunnleggerene av Coilhouse [A Love Letter to Alternative Culture]. Her er det ekstreme farger og edgy linjer som gjelder. 
 
[ Alle bildene er hentet fra Google eller fra hennes hjemmeside www.biorequiem.com ]

Kjenner at nå som våren nærmer seg, blir man enda mer inspirert både til å gjøre endringer på sin egen sveis og å finne nye muligheter på frisyrene vi klipper ogfarger her i salongen. Det trenger ikke alltid å være en "extreme make over", men man kan gjøre små endringer også for å få et nytt uttrykk :) Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc