Kreativ Fora! Hair Extensions!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 10. Okt 2014Onsdag 8/10 var det kreativ fora på Adam og Eva Skolen, med fokus på hair extensions. Maria som er extensions-ansvarlig i salongen vår, var selvfølgelig med på dette!

Så er det sikkert nokon som lurer på kva kreativ fora er..
Det er vår arena for kreative utfoldelse og ein utømmelig kilde av inspirasjon. Dinne gongen viste vi forskjellige måtar ein kan bruke extensions på. Ein trenger ikkje å bruke extensions for å få full forlengelse, men også for å fylle inn områder der ein har litt tynt hår for å få fylde. Det passer også ypperlig for å få fargeeffekter i håret, få meir fylde i eit oppsett osv. Med andre ord hær kan ein la fantasien gå løst.

Hær kan dokke også sjå bidraga frå dei andre frisørane!:)


Maria.. Kva gjor du, og kvifor?
Eg hadde ein modell med directions-farga hår (ein semi-permanent farge som gir intense farger) derfor ville eg spele litt vidare på dette. Det eg gjor var å farge nokre extentions med orange, og plassere dei i front som ein "slør-effekt". Siden modellen har ein blå farge på håret, passer den perfekt med orange for å vise effekten og kontrasten ekstra godt. Orange og blå er også komplimenterfargar :)


Har du spørsmål angående hair Extensions, kan du henvende deg til Maria her på salongen (22 17 77 10) :)Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc