Har du krøller? prøv plopping!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 1. Aug 2014

Mange med krøller opplever at håret blir frizzy flatt på toppen og krøllete nederst. Et enkelt triks man kan prøve hjemme for å motvirke dette, er å tørke håret med en teknikk vi fant på naturallycurly.com ;)Steg 1. Vask håret. Krøllete hår trenger fuktighet for å minske frizz, da krøllete hår stort sett er mer "crispy" enn annet hår.
Vi kan blant annet anbefale krølleserien til Redken - Curvaceous, Hydrating-serien til Alexander Sprekenhus eller Gluttony-serien fra EVO. Vi hjelper deg gjerne med en analyse for å finne produktet som passer best til ditt hår, det er bare å komme innom! (Om du synes du mangler volum kan det være fint å bruke en volumsjampo i bunnen).
Gre gjerne håret i dusjen med en grovtagget kam eller en Tangle Teezer når du har balsam i håret.

Steg 2. Etter hårvasken, ha i en fuktighetsgivende krøllekrem, et lett skum eller olje som ikke tynger. Fordel produktet lett i håret uten å dra for mye i krøllene.

Steg 3. Legg en stor t-skjorte i bomull (eller et mikrofiberhåndkle om du har) på en stol eller på dolokket. Unngå bruk av klassiske håndklær om du vil minske frizz. Bøy deg over t-skjorten og senk hodet ned, sånn at alle krøllene er samlet på toppen av hodet og samles ryddig på t-skjorten.

Steg 4. Samle sidene på t-skjorten, som vist på bildet øverst, og snurr sammen sidene. Ta de løse endene og samle rundt kanten på den nye hodepryden, sånn at de sitter godt. Du kan gjerne bruke hårklemmer for å sikre det hele, men ikke fest noe i selve håret.

Steg 5. Så er det bare å vente til det tørker, du kan også hjelpe til litt med hårføneren.

Steg 6. Fjern t-skjorten forsiktig og dander krøllene slik du vil ha dem :) Og husk at øvelse gjør mester ;)Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc