Curly Sue

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 23. Jul 2014Permanent har et ufortjent dårlig rykte på grunn av frizz-monstrene som ble produsert på 80-tallet.
Nå har teknikk og produkter forbedret seg drastisk og det er mange typer forskjellige krøller og fall man kan skape med permanent.
Permanent er en kjemisk behandling, så det er viktig at håret ikke er for behandlet eller slitt. 
Et hår som ikke passer til å bli omformet, kan ende opp med å ikke ta krøll, bli veldig slitt, eller rett og slett knekke.
Når du drar til frisøren er det viktig at du er klar på hva slags uttrykk du ønsker, for en permanent blir ikke vasket ut av håret, den må vokse ut.
Ta med bilde, og husk at hva som er mulig avhenger av hårtype og hårkvalitet.
Bestill en konsultasjonstime i forkant for å prate med din frisør om hva dere kan få til og hva slags permanent som passer best til ditt hår!
Og om dette kunne være noe for deg, og du ikke har lenger enn skulderlangt hår, så trenger vår lærling Marte modell til strukturomforming/permanent.
Håret bør være lite behandlet eller ubehandlet, oppklippet, ikke lenger enn til skuldrene, kort hår med lengde på toppen funker også kjempefint!
Ring salongen på tlf 22 17 77 10 eller kom innom, så kan vi se om ditt hår passer!


Spiralviklet strukturomforming utført av Marte

Mursteinvikling utført av Marte

Mursteinsvikling på kort hår utført av Marte


Et annet alternativ for deg som ikke vil ha permanente krøller, men ønsker tekstur i håret, kan vi anbefale Beach Waves, som vi også gjør her i salongen!
Dette er en mildere strukturomforming som varer i opptil 8 uker og gir mildere fall i håret enn en vanlig permanent.
Ha en fin torsdagskveld!Kommentarer

52 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc