Steam Pod fra L

Steam Pod fra L'Orèal - Endelig hos oss også!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 9. Jan 2013

For ikke lenge siden fikk vi inn L'Orèals nye satsing innenfor stylingjern, nemlig Steam Pod, og nå har vi fått testet det! Et revolusjonerende (!)stylingjern man både kan rette håret med og lage bølger/krøller. Jernet er smalt og varmeplateneer litt fleksible forå gjøre stylingen mer skånsom og kontrollert.

Vi har tidligere vært borti rettetenger med damp, men vår erfaring er kokt hår som blir frizzy og ikke holder fasongen særlig lenge. Håret vil etter noen omganger bare bli tørrere og mer skadet.
Med Steam Pod er opplevelsen helt annerledes og stylingen holder lenge i TILLEGG til at håret kjennes sterkere og glattere ut. Steam Pod-en kommer med egne produkter som inneholder Pro-Keratin -enpleieserie som trenger dypt inn i håret ved hjelp av dampen og varmen, og gir det næring og beskyttelse når du brukerstylingjernet (menjernetkan også brukes med andre varmebeskyttere om man ønsker det).Da vi prøvde dette stylingjernet her i salongen opplevde vi at håret både så og kjentessunnere ut enn før, og med andre stylingjern. Det blir enmer "luftig" glatt og naturlig look.

Temperaturen på stylingjernet kan justeresfra 150 til 200 grader, og det følger med en avtagbar kam som er fin å ha på tangen når man skal rette håret for å få alle hårstråene tilå gå samme vei, men finå ta av om man skal lage krøller o.l.

Kom gjerne innom salongen om du ønsker å prøve stylingjernet, få en demonstrasjon eller har andre spørsmål:)Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc