Bye bye winter - Hello SPRING!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Mar 2014

Selv om det har sluddet i Oslo i dag, så kan vi vel si at våren har kommet? Håret har vært igjennom nok en lue-sesong og er tørt og blast. Her er noen tips fra oss om hva man kan gjøre med det! :)
snow photography winter hair Black and White fashion photo summer hipster Grunge school brunette fall autumn brown seasons bun spring snowflake hairdo messy bun
(kilde)
  • Kom hit og få en fin stuss! ;) Du kan booke time her på adamogeva.no, komme innom salongen eller ringe 22 17 77 10.

  • Vi har forskjellige kurbehandlinger i salongen som vi kan skreddersy for å passe ditt hår perfekt, og gi det livet tilbake. Et sunt hår gjør også at fargen din holder seg lengre! Kjemisk behandlet hår (dvs. farget, permanent, stripet osv) trenger litt ekstra hjelp for å holde seg sunt.

  • Bruk leave-in kur. Vi hjelper deg å finne en som passer for dine vaner og ditt hår.

  • Kur håret ditt hjemme en gang i uken. TIPS: Følger du med på serier, dagsnytt, skal se en film eller støvsuge, er det perfekt å kure håret mens man gjør dette. En kur kan aldri være for lenge i håret og man kan til og med sove med kur i.

  • Bruk varmebeskyttende olje, krem eller spray før du føner, krøller eller retter ut håret ditt

  • Ikke gå ut med vått hår, temperaturene håret er igjennom i løpet av dagen varierer mye og påvirker hvordan håret oppfører seg.
More spring hair inspiration :) Love how casual but cute this hair do is! (via we heart it)
(kilde)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc