Stylingverktøy for deg?

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 10. Jan 2014

Her på Grønlandskvartalene har vi et stort utvalg forskjellige stylingverktøy. Syl, reverse syl, bølgetang, stylingjern og rettetang - You got the hair? We have the Tools! :-p

Både i hverdagen og festlige anledninger, kan det være fint å ha gode verktøy om du ønsker å gjøre "det lille ekstra" med hårstylingen :)

Husk varmebeskytter! Om man ikke bruker varmebeskyttende produkter vil håret tørke ut og brytes ned. Håret blir frizzy og vanskelig og forme med tiden. Litt av utvalget vi har hos oss kan du se her:

____________________________________________________________________________

Vi har de klassiske stylingjernene fra GHD til kun 1749,-
Med dette verktøyet kan man gjøre håret rett, bølgete og krøllete på forskjellige måter. Den varmer seg opp i løpet av få sekunder og kan raskt tas i bruk!
Du kan komme innom salongen om du ønsker tips, og det finnes også mange fine videoer på YouTube med tips og triks! Her er et eksempel:
____________________________________________________________________________
Vi har også et bredt utvalg stylingverktøy fra HH Simonsen i form at bølgetenger og forskjellige krøllsyler. Det vi liker ekstra godt med disse stylingverktøyene er at de er så enkle å bruke og stylingen går raskt, om det så er for å skape mer definisjon i bølger eller full krøll! Prisene varierer fra 820,- til 990,- pr. stk! Les gjerne mer HER, eller kom innom salongen om du har noen spørsmål angående varmeverktøy! Vi hjelper deg gjerne! :)

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc