Erlend Lavrans Grimsrud

Erlend Lavrans Grimsrud

Frisør

BRAIDS

Postet av Erlend Lavrans Grimsrud den 31. Jan 2014

Så langt i dag har det vært en ganske stille dag i salongen. Da tok jeg dokka fatt og øvde meg på noen fletteteknikker, ettersom jeg bare kunne flette en vanlig flette. Have a looksie!
0 Kommentar

Utplassering!

Postet av Erlend Lavrans Grimsrud den 23. Jan 2014

Etter siste skoleuka er det tid for utplassering i salong i 3 uker, og jeg har vært så heldig at jeg har fått en plass hos Adam og Eva Majorstua!


Jeg og Marit fra klassen begynte her på mandag, og så langt trives jeg veldig godt. Det er rolige og fine omgivelser, både i salongen og på Majorstua og frisørene er veldig hyggelige og lærer bort teknikker mens jeg står og observerer.

Så langt denne uka har Malin lært meg hodebunnsmassasje Majorstua style, og hatt en lite fønsession med Ken. Moro med flere teknikker som man kan variere med når man jobber!

I disse tre ukene skal vi ha 5 modeller, siden dette fortsatt er i skoletiden. Det er alltid like skummelt å finne modeller, da det kan være vanskelig, spesielt når jeg nettopp har hatt seks stk til eksamen. Trodde jeg ikke hadde fler å plukke i, men denne gangen har det rent inn med modeller! Måtte til og med begynne å takke nei til folk. Det hadde jeg ikke forventa! Alle modellene er i boks, og min første kommer hit i morgen. Da står herreklipp for tur!

Vi fikk også en liten oppgave om å lage en kollasj om hva som inspirerer oss for 2014, og for og vise hvem vi er.

Det er midt i første uka, og jeg kan ikke vente med å se hva som skjer fremover! Lærer noe nytt hver dag. Spennendeh!

// Erlend

0 Kommentar

Powered by: Bloc