Erlend Lavrans Grimsrud

Erlend Lavrans Grimsrud

Frisør

Inspiration #7 // BRIAN MOLKO

Postet av Erlend Lavrans Grimsrud den 21. Feb 2014

Brian Molko er vokalist i det Britiske progrock bandet Placebo, og er kjent for sitt androgyne uttrykk.


Kilde: Tumblr

0 Kommentar

Inspiration #6 // ANNA VARNEY CANTODEA

Postet av Erlend Lavrans Grimsrud den 28. Jan 2014

Anna Varney Cantodea er musikeren bak den tyske gruppa "Sopor Aeternus & the Ensamble of Shadows". Anna ble født mann, men identifiseres som kvinne. Siden prosjektets start i 1989 har musikken hennes blitt et kult. Musikken kjennetegnes av å være ekstremt personlig, melankolsk og pessimistisk. Hun er frivillig isolert, og har selv sagt at hun aldri opptrer live foran mennesker. Til tross for dette er hun veldig aktiv innenfor dyrevern, pro aktiv dødshjelp, LHBT-rettigheter og er veganer.

Ligger to musikkvideoer helt nederst. Enjoy!
0 Kommentar

Inspiration #5 // MILK

Postet av Erlend Lavrans Grimsrud den 27. Jan 2014

Jeg er stor fan av et TV show som heter RuPaul's Drag Race, og den 24. februar kommer den nyeste sesongen ut. Det går ut på at de mest "fierce drag queens" Amerika har å by på skal konkurrere mot hverandre for å bli Americas Next Drag Superstar, og det hele ledes av ingen ringere enn RuPaul!

Neste sesongs cast har blitt offentligjort, og en av de er en av de kuleste personene jeg har sett på lenge. Dan Donigan, aka Milk. Bare Milk, ikke noe etternavn. Akkurat som Cher.


Kilde: Milks Instagram

// Erlend

0 Kommentar

INSPIRATION #4 // DARK LADY

Postet av Erlend Lavrans Grimsrud den 6. Okt 2013

I disse dager har the grand dame Cher gitt ut nytt album. Nå som hu er ganske aktuell i mediene igjen, et stort stilikon og vi har nettopp hatt om stilhistorie på skolen og Cher er hadde sin storhetstid på 70-tallet, så tenkte jeg det kunne passe seg å lage en inspirasjonspost om henne. Og i mine øyne kan hun selvfølgelig do no wrong!


0 Kommentar

Monday's are a drag

Postet av Erlend Lavrans Grimsrud den 9. Sep 2013

Mandager er jo kjent for å være ganske kjipe, men det er ikke det jeg skal snakke om nå. Jeg skal nemlig snakke om drag, som i drag queens og legger ukas inspirasjonspost til mandag, fordi jeg kom på den morsomme tittelen.

I det siste året har jeg oppdaget dragverdenen og hvor talentfulle disse mannfolka er med hår og sminke takket være RuPaul's Drag Race. Tror jeg lar bildene snakke for seg i resten av innlegget.

Nina Flowers

Manila Luzon

Carmen Carrera i W Magazine September 2013

Raven

Anaol Fatale

Detox

Alaska Thunderf**k

Skarlet Starlet


0 Kommentar

Powered by: Bloc