Anne Hellandris

Anne Hellandris

Frisør

Face Your Fears

Postet av Anne Hellandris den 15. Aug 2013

Joshua Hoffine er en fotograf som har spesialisert seg på horror.
Jeg har samlet noen av hans bilder her, bilder som tydelig er inspirert av kjente filmer og historier.

Klarer du å gjette hva de forskjellige bildene er inspirert av?Les mer om Joshua Hoffine og se hans bilder på hjemmesiden hans.
Hoffine har uendelig mange flere bilder, men jeg tenkte jeg ville ikke legge ut masse blod og gørr - det får du lete opp selv ;)

Alle bildene er hentet fra google.


0 Kommentar

Kvinner i film

Postet av Anne Hellandris den 8. Aug 2013

Nå er det jammen meg på tide med et nytt Film og Fanteri innlegg!
Denne gangen tar jeg for meg sterke og flotte kvinner som har markert seg i livet mitt.

Først ut er Baby Firefly fra House of 1000 Corpses. Hun er kanskje en av mine favoritter når det kommer til å være slem i filmer. Give me a B! Give me an A! Give me a B! Give me an Y! What does that spell?!

Så en annen favoritt, Morticia Addams fra Addams Family-filmene.
Denne dama er så vanvittig tøff, da jeg var yngre vil jeg VÆRE henne. (Jeg er fortsatt ung, altså!)


Neste ut er Glenn Close som Cruella DeVille fra 101 Dalmatinere.
Ekkel dame dette.. Tenk å ville være slem mot vovver? Huff.

The Bride of Frankenstein. Denne har vi sett en del forskjellige variasjoner av opp gjennom årene, men det er fortsatt denne som teller.

Ripley fra Alien-filmene er alltid tøff, uansett. Dette er fra den tredje filmen, men valgte dette bildet fordi det viser hvor bad ass hun er. Woho!

Sist men ikke minst, finner vi Charlize Theron som den onde dronningen i Snowhite and the Huntsman. Syns ikke nødvendigvis filmen i seg selv er spesielt kul, men se på Charlize! Oi oi oi! Hun gjorde filmen verdt å se!


0 Kommentar

Hvordan ser fremtiden ut?

Postet av Anne Hellandris den 16. Mar 2013

Hei!
Nå er det tid for et nytt Film og Fanteri-innlegg! Men jeg tenkte å gjøre en liten vri på det, og vil se hvordan Hollywod ser for seg at vi ser ut i fremtiden.

Vi begynner i nær fremtid. Vi skal til 2019, året Blade Runner er satt til.

  
Pris fra Blade Runner mener at det er slik vi ser ut i 2019. La oss håpe at denne androiden tar feil..


Så hopper vi litt frem, helt til 2089. Da skal vi ut i verdensrommet en tur og prøve å finne ut hvor menneskeheten stammer fra. 

David fra Prometheus mener at herrene nå ser slik ut. Det gjør ikke noe, men jeg håper at damene ser litt bedre ut enn i 2019.


Mens David og gjengen roter rundt i den store galaksen vår, så er forskere og oppfinnere travelt opptatt med å utvikle android-teknologien, og i 2142 er den såpass utviklet at man nå kan kose seg med prostituerte Mecha'er - å kalle dem androider er nå ukult.


Disse to Mecha'ene er begge prostituerte - oi oi for en teknologi, dere!
Jeg har ingenting å utsette på frisyrene, disse er velselte og flotte.


Men, såklart, siden teknologien er så utviklet så vet vi jo ikke helt hva som er ekte og ikke, og dette er noe Neo og Trinity skal finne ut av i 2199.

En ting er hvertfall sikkert, og det er at lakk er her for å bli og solbriller er visst et må-ha.

Leeloo er nøkkelen til Jordens overlevelse, og i 2263 må hun og Korben Dallas redde verden fra den onde Zorg, som tidligere er nevnt i denne bloggposten.

MULTIPASS!


Året er  2415.  Æon Flux er en mystisk og vakker leiemorder som sammen med rebellene i The Monicans prøver å styrte regjeringen.

... Men når hun begynner på oppdraget sitt avdekker hun noe mystisk.. Hva hun finner ut av kan du finne ut av ved å se filmen ;)


Alle bildene er hentet fra Google


0 Kommentar

Film og Fanteri

Postet av Anne Hellandris den 7. Feb 2013

Hei igjen!

I dag tenkte jeg å vise dere hvilke karakterer fra filmer jeg liker. Det er utrolig hvor mye hår har å si på vår oppfatning av mennesker, og dette brukes til det ytterste i film.
Først ut er Edward Scissorhands. Når jeg ser på han, så tenker jeg ikke akkurat at dette er en kar som har orden på alt. Han er tjafsete, litt "her og der", og det kommer godt frem i håret hans også.

Bildet er hentet fra swotti.starmedia.com

Neste mann ut er en av mine favoritter. Han er en makaber kar med sans for unge piker og døde mennesker.
Jeg snakker om Otis, fra House of 1000 Corpses. Utseendet hans er ikke akkurat et bilde av svigermors drøm, og det er vel meninga også. Han er sliten, sykelig og er helt klart en du aller helst vil unngå å møte.

Bilde fra horrophile.net

 

Sist, men ikke minst, er Jean-Baptiste Emanuel Zorg fra The Fifth Element. Han vil ta over verden, og det vises godt at dette er en strukturert og streng mann som ikke skyr noen midler for å få det han vil ha.


Bildet er hentet fra cineadictos.tumblr.com

 

Jeg kommer til å poste flere slike i fremtiden, må bare finnen noen flere bra kandidater.

Ha en flott dag!0 Kommentar

Powered by: Bloc