Litt om åpningstider i julen

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Des 2013

Vi koser oss med jul på jobben (begynner å kunne alle julesangene nå), men kjenner også det skal bli godt å tilbringe denne fine tiden med familiene våre i det langstrakte land. Få lade opp til et nytt år med masse spennende i almanakken.. Vi gleder oss virkelig til alt som skjer i 2014 :)

Her er åpningstidene våre:

Lørdag 21. desember: 10 - 16 (fremdeles noen ledige timer igjen)
Mandag 23. desember 10 - 16


Romjulen holder vi stengt, men er tilbake og klar for action torsdag 2. januar :) Du kan ringe 22 17 77 10 eller gå inn på timebestillingen her på nett for å bestille time :)Vi ønsker alle sammen en god jul og et godt nytt år!0 Kommentar

The Art of Aging Gracefully

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Des 2013

Det er et uttrykk som heter "age before beauty" men det kan absolutt ikke stemme i dette tilfellet.
Her er det omvendt, beauty before age.


Disse to damene er Daphne Selfe og Carmen Dell'Orefice. 
Daphne er er 85 år, og er med det verdens eldste supermodell.
Carmen er 82 og er vel den nest-eldste modellen.

Se på disse bildene, se så vakre disse kvinnene er. La oss være stolte av alderen vår, og la oss håpe at vi kan ta oss så godt ut når vi blir like gamle.


Først ut er Daphne;... Og her er noen bilder av Carmen

Hvorvidt det er noen operasjoner som er involvert skal jeg ikke spekulere i. De er flotte uansett, og det står stor respekt av at de enda jobber som modeller.


Bildene er hentet fra google

0 Kommentar

Nyheter fra Alexander Sprekenhus!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Des 2013

HURRA!!

Vi har nå endelig fått parfymene fra Alexander Sprekenhus til salongen vår! Fem spennende dufter i klassiske, men tøffe, esker. Parfymeserien heter "Courage My Love" og består av duftene Panta Rei, Frangi Pangi, Great Oak, Dorian Grey og Key Largo. Parfymene er laget i Oslo og er helt fantastiske!


Den andre nyheten vi har fått inn er en ansikts- og kroppsolje av 100% REN ARGANOLJE! Vi har testet den og schwoop! Gusten, matt og tørr vinterhud NO MORE! Dette er et produkt vi er veldig glade for å ha her i salongen. Følg denne linken, og les mer om alle fordelene med arganoljen fra Alexander Sprekenhus. 


0 Kommentar

Gratulerer, Mia!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 10. Des 2013

Vår flotte og umåtelige flinke Mia har bestått svenneprøven og er nå ordentlig frisser'dame!
Åh, vi er vanvittig stolte av deg og vi vet at du kommer til å nå langt!

Keep up the good work :)Hurra!

Hilsen alle oss på salongen :)

2 Kommentarer

Tim og Kristen - Far, Far From Land

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 10. Des 2013

Hun er høy, vakker og kjent for sitt hår - Kristen McMenamy skuffer aldri (heller ikke Tim Walker).

"W Magazine" sin i desember-utgave publiserte denne bildeserien, og vi kan ikke gjøre annet enn å dele den med dere... Selv om den ikke skriker pepperkaker, juletrær, perfekte "lune" hjem og gavepakking.. Eller kanskje spesielt FORDI den ikke gjør det ;)

Kristen McMenamy by Tim Walker - Far, Far From Land[bildekilde]

0 Kommentar

Gratulerer til Maria og Ingvild!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 2. Des 2013

Nå har vi to kolorister her i salongen! Ingvild og Maria har nå fullført og bestått kurset; "Redken Certified Haircolorist" - et prestisjetungt, internasjonalt gjeldende kurs som handler om å fordype seg i fargelære og teknikk!

Vi er veldig stolte av å ha to kolorister i salongen vår og gleder oss til å bli inspirert og lære mer av Maria og Ingvild! :)


0 Kommentar

Salongens julekalender!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 2. Des 2013

Vi har jo gjort det til en tradisjon å ha julekalender her i salongen - og nå kjører vi endelig i gang kalenderen for tredje året på rad! Hver dag (under salongens normale åpningstider) frem til julaften, åpner vi en ny luke på facebook [facebook.com/adamogevagronland]. Hver luke inneholder et tilbud på enten produkter eller behandlinger, så her er det muligheter for en meget hyggelig handel ;)

Det blir åpnet en ny luke hver dag, så det er bare å følge med!(GULLKORT: Husk også at du kan være med på en julekonkurranse der du kan vinne behandling for 5000 kroner hos Adam og Eva! Les mer HER) - HURRA!

0 Kommentar

The look - Them braids

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 16. Nov 2013
Federica Putelli [link] for Harper's Bazaar.

0 Kommentar

Trend? Splashlights!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 13. Nov 2013

Noen sier det er den nye hårtrenden for 2014 - Vi gleder oss til å se hvordan dette kan utvikle seg! For å lage illusjonen om at man står i spotlighten, har koloristen Aura Friedman (New York-basert) utviklet denne looken etter etterspørsel fra vokalisten i Chairlift, Caroline Polachek.

På bildene under er det kjørt ganske kraftig kontrast i fargene, dette kan jo selvfølgelig justeres på etter ønske. Har du spørsmål eller lyst til å teste, kom innom salongen - så tar vi en prat! ^^

[kilde]
splashlight
[kilde]

[kilde]

[kilde]

0 Kommentar

TIPS: Julegaveboks fra Pureology!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 13. Nov 2013

Nå har vi fått inn mange, flotte gavepakker fra Pureology! De inneholder Shampoo, Conditioner og et pleie-/stylingprodukt. Du kan velge mellom:
 • Perfect 4 Platinum - pleie for blondiner, motarbeider gule reflekser, gir pleie og styrke til lysnet hår.
 • Hydrate - Fuktighetsgivende serie som ikke tynger. Conditioneren har en kjølende effekt og frisker virkelig opp håret, samtidig som hodebunnen stimuleres.
 • Precious Oil - Oljebaserte produkter, gir næring og minsker frizz. Håret blir ikke tungt og det lukter fantastisk godt!
 • Pure Volume - Mest sannsynlig den mest volumgivende serien vi har tilgjengelig i salongen vår! Hurra!
Hver boks koster 559,- (verdi ca 850-900,-) og er i kjempefine gavebokser.

En av de tingene vi liker med Pureology er at produktene er sulfatfrie og fargebevarende. De er 100% veganske, og for hvert produkt man kjøper går en viss sum til prosjekter som hjelper utsatte samfunn og områder med å få rent vann! :)

Les gjerne mer om Pureology HER.

0 Kommentar

Norske sjømannstatoveringer - bok!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 12. Nov 2013

Nå har vi en nydelig bok til salgs i salongen, nemlig boken Norske Sjømannstatoveringer! En stor bok med nydelige bilder, intervjuer og historien til tatoveringene norske sjømenn skaffet seg på reiser rundt om i hele verden. Dette er ikke bare givende for dem som er interesserte i tatoveringer, men vi føler alle kan få godt utbytte fra denne spennende boken :)

PRIS: 398,-

Besøk facebook-siden til boka HER.

0 Kommentar

Serenity Trace - nytt band i stallen vår!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 8. Nov 2013

I går fikk vi (sammen med Redken for men) en sponsordeal i boks med Oslo-bandet Serenity Trace! Et metallband som gjør det stort for tiden med nytt album; "Jamais Vu"!

Bandet har eksistert i mange år, og har vært et ettertraktet metalband å få med seg i Oslos undergrunn-scene. I 2011 signerte de en avtale med spillprodusenten Funcom, om å ha med fire av sine sanger i MMO-spillet "The Secret World". I 2015 spiller de på Intensefest 2015, en nyoppstartet metalfestival som finner sted i Grimstad. Her skal de dele scene med bl.a. band som Taake og Purified in Blood! Vi er stolte av gutta og ser frem til å samarbeide med dem! :)

https://www.facebook.com/serenitytrace
http://www.serenitytrace.com/
http://www.negativevibe.net/

Andre band/musikere vi sponser her hos oss er Turboneger, Kvelertak, Oslo Ess og Hilma Nikolaisen :) Vi synes det er kjempekult å få muligheten til å støtte så mange flinke folk!

0 Kommentar

Gratulerer til Ingvild!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 6. Nov 2013

Nå har Ingvild gått opp fra Senior Stylist til ART DIRECTOR! :-D Dette er en tittel som man gjør seg fortjent til via faglig erfaring, og å være aktiv på å tilegne seg mer kunnskap innenfor faget. Hun har vært lærer på skolen, og er en fantastisk faglig leder -som tar masse initiativ- for alle oss her i salongen! Gratulerer!! ^^

Du kan bestille time til Ingvild på nettbestillingen vår HER.

0 Kommentar

Grit n' Glory

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 1. Nov 2013

Julegavetips, eller bare en nettbutikk med kule greier for de som liker det litt, la oss kalle det, "neo-okkulte" med noko attåt. For å se mer av utvalget følg linken HER. Grit n' glory er en butikk på Lower East Side, i New York.

I'm A Death DollNY Death CatVelvet Stevie RobeCoffin LeggingSkull TunicCat Magic Muscle TeeMetal Frenchie Muscle TeeDoll Bra TopLife Umbrella TankCyco Thrash TankAmong RuinsHouse of MishkaKeep Watch PomRunes SunglassesWitchy Woman HatRed Star ScarfSmall Crystal Catcher EarringSpike Beanie SilverSkull and Crossbones FlaskRed Chalkboard SkullVagabond JournalTattooed Mermaid FlaskDay at the GardensSymbolism Vest

0 Kommentar

Trashy vs. classy

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 30. Okt 2013

Adam og Eva er en kjede som består av mange forskjellige salonger, alle med hvert sitt uttrykk, image og stemning - og med en sterk base av kvalitet. Alle er kreative på hver sin måte, og vi bruker teknikker forskjellig for å oppnå resultatet en hver måtte ønske. Inni mellom alt arrangeres det et kreativt fora, der en eller flere salonger går sammen og lager en visning for å inspirere sine kollegaer i form, farge og uttrykk. I går var det oss og Adam og Eva Arkaden som inviterte - med et tema basert på finanskrisen i Detroit, sosiale forskjeller og forfengelighet, getto og high-class.

Her er litt bilder fra vår, Ingvild, Maria og Anne sine instagram-kontoer. Vil du se flere bilder kan du sjekke ut Mari sine bilder HER.


Tusen takk til alle modellene, Fretex for lån av klær og alle andre som har hjulpet oss med å få dette i land! :) Gleder oss til å se hva neste kreative fora handler om ;)

0 Kommentar

Faux Bob - stylingtips!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 30. Okt 2013

Gå fra langt hår, til "bob" på bare noen minutter med denne stylingen! Her er det bare å forske seg frem (litt øving må alltid til, hihi), men en metode å gjøre det på er:

 1. Krøll eller bølg håret om du har veldig glatt og rett hår. Dette blir lettere og oftest penere om det er litt bølger i håret. Hvilken skill du vil ha velger du selv.
  TIPS: Om du har en saltvannspray eller en teksturspray vil håret føles litt "tråere" og lettere å holde på plass. F.eks. Redkens "Wool Shake" eller Alternas "Boho Waves".
 2. Lag en løs, veldig lav hestehale - for å unngå at strikken flytter på seg er det fint å bruke gummistrikk.
 3. Fest enda et lite strikk ytterst på hestehalen, ca 4-5 cm inn fra spissene. Teksturen på hestehalen skal føles litt løs.
 4. Rull hestehalen sakte innover og oppover, sånn at den legger seg jevnt utover nakken. Fest godt med små bobbypins på undersiden av håret..
  TIPS: Om du setter bobbypins i kryss, sklir de ikke ut. Pass også på å ikke ha for mye hår i bobbypin-en.
 5. Dandér baksiden som du selv ønsker, dra frem litt hår til fronten og fiksér håret med en god hårspray!
  TIPS: Redkens "Quick Dry"-spray eller Alternas "Anti-Humidity Hair Spray" er perfekt til slikt!

(kilde)

(kilde)

(kilde)

(kilde)

0 Kommentar

Grøssende bra salg!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 28. Okt 2013

Uhuuuu!

I anledning Halloween kjører vi i gang med et aldri så lite salg.
Vi kjører 2 for 1 på utvalgte Redken- og L'Orèal-produkter.

Denne superdealen varer kun til lørdag 2.november, så vær kjapp om du vil sikre deg noen førsteklasses produkter!


Ha en skremmende (u)hyggelig uke!


0 Kommentar

Halloween, anyone?

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Okt 2013

Enten man vil eller ikke så har Halloween blitt en ganske stor greie her til lands, og noen planlegger kanskje å benytte denne gyldne anledningen til å kle seg ut? Det kan gjøres enkelt eller avansert, billig eller dyrt, bare fantasien setter grenser her! Det morsomte er kanskje å overdrive, og å finne et tema man selv interesserer seg for.. Alt fra røntgenmaskin, knekkebrød, kart-app og katt til horrorkarakter, blomst, gitarhelt eller kanskje en sugarskull?

Om man i tillegg leter etter bakgrunnsinformasjon om det man ønsker å kle seg ut som vil man ha mer kunnskap til å mekke det perfekte kostymet ;) Kanskje du kan lage en parodi på en kjendis? Fest masse lilla ballonger til en kjole, dra på deg brune tights..voila! .. Og du blir en finfin drueklase (eller hiv på deg et par solbriller i tillegg, og gå som Lady Gaga :-p


Fra Wikipedia:

"Halloween er det engelske navnet på allehelgensaften, (fra 'All Hallows eve' det vil si natt til All Hallows Day allehelgensdag), denkatolske minnefesten for helgener og martyrer/helgener som ikke har egen dag i kalenderen. Ifølge engelsk tradisjon feires Halloween på kvelden den 31. oktober, dagen før 1. november.

Den amerikanske feiringen av halloween stammer fra den katolske allehelgensdagen som igjen har trekk fra høstfester, blant annet den romerske festivalen for Pomona og sikkert andre. Iprotestantiske land sluttet allehelgensdag etter hvert å være helligdag (i Norge skjedde dette i 1770. I USA fikk feiringen sitt moderne uttrykk på slutten av 1800-tallet).

Den moderne feiringen av halloween varierer fra land til land, mellom ulike religiøse grupper og i forskjellige miljøer. Amerikanske barn markerer kvelden ved å kle seg ut og gå fra hus til hus og be om godteri. Dette heter "Trick or Treat" da man spør ved husene om man ønsker å gi godteri eller om barna skal utføre rampestreker."

(Bilde funnet på: http://webspinstress.com)


Er man et venne-/kjærestepar kan man jo kanskje gå som en duo? Yin/yang, Bonnie og Clyde, Adam og Eva (pun intended), egg og bacon, Ken og Barbie, Batman og Robin, Smitt og Smule, Jack Skellington og Sally, Padmé Amidala og Padmé Amidalas tjenestepike (om noen gjennomfører sistnevnte - send bilder!).. Listen er nesten uendelig!


(Bilde fra filmen "The Nightmare Before Christmas")


(Bonnie and Clyde hentet fra http://sallyjanevintage.blogspot.no/)


I bunn og grunn er det bare å bruke fantastien, klippe, stifte og lime.. Det viktigste er jo uansett å ha det gøy! Man trenger nødvendigvis ikke kle seg ut som en zombie, vampyr, heks eller mumie - selv om det er kult det også. Det er mye der ute man kan inspireres av!

HOT TIPS: Om noen trenger å farge håret i en crazy farge har vi hårkritt her på salongen i mange forskjellige farger.. Skulle man trenger falske vipper, har vi et godt utvalg her :)

Noen inspirasjonsbilder til utkledning:

(Bilde funnet HER, sammen med DIY-tips)
Rosie The Riveter: Skikkelig girl-power! Marineblå skjorte, polkadott-tørkle og attidtude er alt man trenger!


(Bilde hentet HER)
Medusa: Store gullsmykker, hvitt laken eller lin-tunika (noe som roper "gresk" langt vei) og en haug av lekeslanger (kjøpt på leketøysbutikken) for å feste å håret. Vips! Alle du ser på blir forvandlet til stein!


(Bilde fra filmen "The Big Lebowski")
The Dude; The Big Lebowski: Den ultimate slasken, ingen skam her i gården! Kan kombineres med White Russian og Bowlingkjegler - hirr hirr! Har du forresten ikke sett "The Big Lebowski" enda er det jammen på tide!


(Bilde hentet HERFRA - Der finner du DIY-tips og masse inspirasjon til Halloween)
Mexican Sugar Skull: Sukkerkunst ble først introdusert til "den nye verden" av Italienske misjonærer på 1800-tallet. Sukkerfigurer av engler og lam ble først brukt i kirkene fordi det var billigere, og mer tilgjengelig, enn andre materialer, og det å importere katolsk kirkekunst fra Europa til Mexico ble aaalt for dyrt. Under den kulturelle (ikke religiøse) markeringen; Dia de los Muertos (De dødes dag) lages det hodeskaller av sukker, som dekoreres fargerikt og vakkert, for å minnes de som er gått bort. Altså ingen gloomy goth-greie det her. Tenk mexico - tenk blomster - tenk farger! (og les gjerne mer her).


(Bilde hentet fra TV-Serien "Breaking Bad")
Våre favorittkokker på TV (i tillegg til Arne Brimi og Ingrid Espelid Hovig, selvfølgelig - dog en annen sjanger)! Jesse Pinkman og Walter White.. Her er det også rom for mange fine accessories i form av seddelbunker, to mobiltelefoner og masse blått godteri ;)


Håper dere fikk litt inspirasjon av dette innlegget, og at dere som skal markere Halloween, på et eller annet vis, får en kveld fyllt med gloom, doom og masse morro! ^^

(Bilde funnet HER)


0 Kommentar

Endelig, folkens!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 17. Okt 2013

Vi har fått egne handlenett her på salongen, med et helt eget motiv tegnet av Katrine på Lucky 7 Tattoo Oslo. Vi er så stolte av å kunne tilby dette til alle som vil ha ♥ De er flotte til å ha tilgjengelig i veska om man er på handletur, miljøvennlige og ikke minst veldig fine ;-)


0 Kommentar

Oslo Ess-Akustisk turnè

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 16. Okt 2013

Oslo Ess starter til helga sin akustiske turnè. Her er overtsikten. Sjekk også ut deres nye akustiske album <3

Vi er i samarbeid med American Crew heldige sponsorer av disse rocka gutta.


0 Kommentar

Søker modeller til svenneprøve!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 10. Okt 2013

Den 25. og 26. november 2013 skal jeg, Mia Regine, ta svenneprøven min og offisielt bli "frissørdame", og til det trenger jeg hårmodeller av alle slag!

Kategoriene det er snakk om er:

 • Herreklipp.
 • Permanent krøller, enten i hele håret eller i et parti - f.eks. kort på sidene og krøller på toppen.
 • Bob i alle lengder.
 • Kort/semikort dameklipp.
 • Fargedesign.
 • Klassisk farge.
 • Farge på grått hår.

Mange muligheter!

Prøven foregår på dagtid i Oslo. Om du, eller kanskje noen du kjenner, er interessert eller har spørsmål, kom innom salongen eller ring oss (22 17 77 10) - så tar vi en prat! Del gjerne dette videre! :)

Det koster selvfølgelig ingenting å være med på dette, og hårmodellene vil få en liten produktpakke som takk for hjelpen ;)

Likes | Tumblr

I'll love you until the last breathe.


0 Kommentar

Rat is the new Black

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 3. Okt 2013

Den fantastiske designeren Siri Sveen Haaland skapte Black Rat Clothing i desember 2012. Det er mørke klær inspirert av Oslos "underground", til både kvinner og menn. Vi synes klærne er helt rå, og liker spesielt godt snittene og blandingen av forskjellige teksturer. Black Rat ble kåret til sesongens nykommer på Oslo Fashion Week, februar 2013.

"FALL/WINTER 2013 - "Mutiny"
"Mutiny" consits of 12 outfits. 6 menswear + 6 womenswear. The collection is inspired by the traveling sailor who has life experience built on hard weather and mutinies. The expression is part classic, part androgynous. The main fabric is different variations of wool. From water repellent wool fleece in jackets to soft merino wool jersey in the snoods. The pants model is iconic with its low crotch and stitchings as an old grandpa longings. In wool jersey of course."

Photo: Kristoffer Skjæringrud
Makeup: Sonja Christin Pedersen
Models: Joao Friezas and Emma Louise Stridh / No bureau
Location: BLÅ Oslo

Besøk Black Rat Clothing på nett:
Nettside
Shop
Facebook
Twitter

Man kan også finne Black Rat på Glasmagasinet/ Designerkollektivet!


0 Kommentar

It girls: Bonnie Strange+ Alisa Ueno

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 2. Okt 2013

Bonnie Strange ,it girl bosatt i Berlin. Modell,sanger og designer og medeier av butikken Shit Shop www.shitshoponline.com

Vi elsker hennes 90talls stil med touch av baby spice!! <3<3<3

(alle bilder tumblr og google)

It girl Alisa Ueno- japansk modell, dj og ikke minst designer for klesmerket Fig&Viper

http://fig-viper.com/

Awesome girl med 90 talls stil og design.

Sjekk ut butikkene og girlsa på instagram og tumblr (alisauneno og bonniestrange).


0 Kommentar

"H*lvetesuka" - Staff Training

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 1. Okt 2013

Mia Regine har nå vært på Adam og Evas eget Staff Training-kurs (også kjent oss i mellom som "Helvetesuka"), med Ann-Christin fra Adam og Eva Strøget og Wanda fra Adam og Eva Nedre Slottsgate. Det er et ekstremt nerdete kurs som går over fire dager. Her blir det diskutert og terpet på tekniske klippeferdigheter, arbeidsstilling og bruksområder. Det er alltid fint å fordype seg i faget, og jo mer kunnskap man har - jo mer rom er det for kreativitet og frihet!


Den siste dagen ble det demonstrert fire forskjellige klipper fra dyktige Vidar, Tonje, Wanda og Bia fra Nedre Slottsgate og Strøget. Veldig inspirerende for alle kursdeltagerne.

Bilder hentet fra vår instagram: adamogevagronlandskvartalene - Følg oss gjerne der også! :)


2 Kommentarer

Unif Clothing <3

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 27. Sep 2013

Vi i salongen er veldig glad i å handle klær på nett ,og en av Ingvilds favoritter om dagen er Unif Clothing. Dette er et merke som Eric Espinoza og Christine Lai har sammen .

Med inspirasjon fra, 90 tallet er dette klær som er i vinden for tiden.


(bilder-unifclothing.com ,unifclothing.com/blog og dollskill.com)

Du kan handle Unif klær på nettbutikker som:

www.unifclothing.com

www.dollskill.com

www.urbanoutfitters.com

www.solestruck.com


0 Kommentar

Ny stylingserie fra Redken; Signature Look!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 27. Sep 2013

Signature Look, satt sammen av stylister fra Canada, UK, USA og Tyskland. Noe for alle og enhver, og med spesielt fint fokus på tekstur og volum. De lukter helt fantastisk og er enkle å bruke - kom gjerne innom om du vil prøve, så viser vi deg hva som kan funke for deg :)


(bilde fra vår Instagram @adamogevagronlandskvartalene)

Redken - Signature Look from Iris MediaWorks on Vimeo.

I forbindelse med en hel del nyutgivelser trenger vi mer hylleplass og har tatt ut masse pleie- og stylingprodukter som vi selger til halv pris, så her kan man gjøre et kupp! :)

(bilde fra vår Instagram @adamogevagronlandskvartalene)


0 Kommentar

Konsert med Oslo Ess og fest!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 25. Sep 2013

Fremdeles er jubileumet vårt et tema her på bloggen, og her kommer siste bildepulje. Vi er så heldige og sponse Oslo Ess, i samarbeid med Frends / American Crew, og de spilte gledelig opp til dans på festen vår. Hurra for oss!


Åsmund fra Oslo Ess og DeDressed Darlings


Oslo Ess på scenen


Erland, Tina og Nirmel :)


Kathrine (Fra Lucky 7 Tattoos Oslo) har tegnet motivet på de flotte handlenettene våre (se bilde av dem her). Her er Kathrine og Ingvild.


.. Og Ann-Brith og Porcelain Puff ^^

Fotograf: Danarki - danarki.net/

Tusen takk til danserene for kick-ass performance, til Sawol for at vi fikk lov til å invadere baren og scenene deres, fotografen vår Dan(arki) og make up-artistene. Til IcyDreads for lån av dreads. Til bandene våre (som vi sponser sammen med Frends/American Crew); Oslo Ess, Kvelertak og Turboneger for stuff vi kunne legge i våre nydelige totebags (som Kathrine har tegnet motivet til). Vi var så heldige å få produkter fra bl.a. Redken og Tone Lise Akademiet og vi fikk magasiner fra StyleMag som vi også kunne få gi bort :) Takk til alle som har hjulpet oss og vært tålmodige. Det ble en kveld vi aldri kommer til å glemme, men nå er det bare å kjøre på videre. Hold fast!

- Erland, Ingvild, Anne, Maria og Mia Regine


0 Kommentar

Showtime!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 23. Sep 2013

Er det jubileum - så er det jubileum! Vi arrangerte en hårvisning med en haug profesjonelle dansere, og med så flinke folk satt alt som en kule!


Anne og Erland sjenker velkomstdrinker.


..Og deler ut goodiebags..


God stemning!


Måtte sprette en liten flaske backstage også ;)


Åshild, Nirmel og Tina klare for show!


Erland ønsker velkommen og setter i gang showetJa.. Det er en boomblaster-afro dere ser :-D


.. Og showet avsluttet med en real champagnedusj! Hurra!

Vi vil, fra hjertet, gjerne takke våre flotte dansere:

Råere folk skal man lete lenge etter!


Takk til June og Andrine fra Adam og Eva Skolen, som sto for make up!

Fotograf: Danarki - danarki.net


0 Kommentar

Forberedelser til jubileumsshow

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 23. Sep 2013

På lørdag (den 21. sept) var endelig dagen vi har forberedt oss på i et halvt år! Her er litt bilder fra stylingen og forberedelsene. Det tar ganske mange timer, og vi løp alle sammen rundt fra klokken 13 til 20 for å få alt på plass!

i august fyllte salongen 5 år, og vi arrangerte hårvisning med dansere, konsert med Oslo Ess (som vi sponser i samarbeid med Frends og American Crew) og fest på Sawol!


Anne styler Nina "Lolita Lola" fra DeDressed Darlings.


Ingvild styler håret til christina fra Free Motions Crew.


Mia Regine fletter inn fargerike dreads (fra IcyDreads) på Åshild Mari.


Knut sitter og venter.


Åshild og Knut!

Fotograf: Danarki - danarki.net


0 Kommentar

True Love

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Sep 2013

Eivør, en artist fra Færøyene, serverer en vakker musikkvideo jeg vil dele. Historien i seg selv er sterk, og i tillegg er fargene, landskapet og stemningen helt nydelig. Bare se.

(Bilder hentet fra: http://eivor.com/)


0 Kommentar

Æ Skateboards

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 13. Sep 2013

Kom over noen helt fantastisk vakre brett, så nydelige jeg kunne - i et lite sekund - vurdert å begynne med skating/longboard-greier selv.

Brettene er skåret ut i bjørk, og skåret ut av Brødrene Bjørndalsæter (7. generasjon treskjærere). Brettene koster fra 2000 - 10 000 kroner og er, i følge informasjon jeg fant på nettet, 1 cm tykkere enn tradisjonelle longboards. Det er så inspirerende med folk som tenker nytt, ikke minst når det ligger godt håndverk og gode tradisjoner i bunnen.

Besøk facebooksiden HER(der har jeg hentet bildene fra).


-Mia Regine


2 Kommentarer

Sparesveis?

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 10. Sep 2013

Jeg har en kunde som vurderer å spare ut sin korte sveis til en bob. Bare for å prøve - og bare for å få litt variasjon :) Sparesveis er ikke det man nødvendigvis føler seg stiligst med, men det blir som regel en peridode man bare forbi for å nå målet sitt. Jeg ble inspirert til å skrive litt om det med hårsparing og om noen løsninger som finnes for å slippe "dølle" mellomfaser.

Først og fremst: Hårpleie. Hår blir tørt, knekker, spiser seg oppover og trenger hjelp til å holde seg sunt. En profesjonell analyse og konsultasjon hjelper deg å finne pleieprodukter som passer både dine vaner og hårets behov. Det som funker for venninna di, funker ikke nødvendigvis for deg.

Hvor ofte du bør klippe deg kommer helt an på hvilken hårtype du har, hvor godt du tar vare på håret ditt og hvilken klipp du har.

Se på illustrasjonen under, for eksempel. Om man skal gå fra kort hår (bilde 1) til en kort bobfrisyre (bilde 3), kan det være fint å klippe håret i nakken regelmessig for å unngå å få en "hockeysveis". Nakken er jo (obviously) nederst på hodet, og vil påvirke det helhetlige lengdeinntrykket tidligere i spareprosessen enn håret som vokser på toppen og på sidene. Man kan også tenke på hva man gjør med fronten underveis. Skal man lette opp litt linjer, beholde mer volum på krona, tynne litt på sidene? Hva som gjøres kommer an på blant annet hvilken hårtype man har og hvilket uttrykk man ønsker og kler.Mange som sparer ut håret sitt fra helt kort, opplever også at fronten ikke er fyldig eller lang nok. Mulighetene der er jo eventuelt å sette inn litt extensions. Her trenger man aldeles ikke å sette inn en full forlengelse "med hår til rumpa", men å fylle inne med 4-5 hårtresser (tape extensions), på hver side er enklere enn man tror. Her på salongen bruker vi i hovedsak Extensions fra Hair Talk [link]. Ingvild, Maria, Anne og jeg (Mia Regine) er kurset i dette. Erland og Maria er i tillegg kurset i Great Lenghts (punkt-Extensions).

Det finnes det veldig mange muligheter, kanskje flere enn man tror. Alt kommer an på hva du ønsker :)

-Mia Regine

It's your #hair, do whatever you want
sun, fire, flame, heat, fox, love, red hair, nature, autumn, hair, style
adorable, amazing, sweet, beautiful, female, blue, flowers, girl, life, flower, funny, grunge, hair, lady, young, girly, inspiration, lovely, this, vintage
art, artistic, beautiful, beauty, black and white, blck and white
eyes, punk, model, hair, cara delevingne


0 Kommentar

Fotografen Timothy Allen

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 4. Sep 2013

Vil gjerne dele disse bildene tatt over hele verden av den fantastisk dyktige fotografen; Timothy Allen. Fra England, født i 1971 og har jobbet for/jobber for blant annet National Geographic og BBC. Han fanger mennesker og stemning på en unik måte, og er inspirerende på så utrolig mange måter.

Besøk hans hjemmeside HER

Central Highlands, Papua New Guinea


Courtship ritual, Western Highlands, Papua New Guinea


Elder Kong Di at Ta Phrom, Angkor Wat. Cambodia


Inquisitive children in River Gee, Liberia


A Papuan tribesman adorned with feathers from birds of paradise


High fashion in the Nubra Valley. Awaiting the Dalai Lama in Diskyid, Nubra Valley, Ladakh, Indian Himalayas


Eagle Hunter, Altai Mountains, Mongolia


Bajau sea gypsy girl on her boat in Tun Sakaran, Sabah, Malaysia


Bru elders. Naisingpara refugee camp, Tripura, North East States, India

Veldig vanskelig å plukke ut bare noen bilder, så anbefaler et besøk på hjemmesiden hans HER.


0 Kommentar

Mer skjegg

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 4. Sep 2013

På mandag var jeg (Mia Regine) på demonstrasjon av skjeggklipp, med Tone fra Adam og Eva Aker Brygge. Der fikk vi produkttips, klippetips og demo på knivbruk. Barbér-kniv er noe jeg skulle ønske jeg kunne bruke, så forhåpentligvis får man kommet seg på et kurs en gang. Kniv er ikke noe man "tar på sparket", da vi jobber tett på ansiktet (og halsen *Sweeney Todd*) på folk :)

Her er et par bilder av Tone i arbeid:


Vil også anbefale denne boken " SKJEGG":


"I denne boka tar forfatteren for seg skjeggets kulturhistorie. Gjennom historien har skjegget vært et kraftfullt maskulint symbol og et tegn på autoritet. Greske filosofer, norrøne vikinger, keltiske krigere, hva ville de være uten skjegg?. Ved starten av det nye årtusen har skjegget kommet på moten igjen. Med oversikt over kilder og litteratur."


Skjeggtrendene forandrer seg oftere enn man kanskje tror, og det jeg ser mye av for tiden er klassisk, smårufsete helskjegg. Men det er mange muligheter, og det meste må vurderes på egen smak og litt på hvordan skjegget klippes teknisk. Det er mulig å både bygge opp og smale inn uttrykket.. Man kommer også, etter min mening, unna med det aller meste så lenge man har en plan og ser ren ut.

Her er litt bilder funnet via beard-googling:


Vi tilbyr noen shave-produkter fra American Crew:

Barbérolje, barbérgelé, fuktighetsgivende barberingskrem og en digg, kjølende aftershave lotion. Om man ikke bruker dette til å barbere bort hele skjeggpryden, så kan det også være fint å bruke en olje i skjegget for å myke det opp og gi det fuktighet. Kom gjerne innom salongen om du lurer på noe! :)


0 Kommentar

Marc Jacobs Beauty

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 30. Aug 2013

9.august 2013 ble beauty produktene til Marc Jacobs lansert. Sephora ble utsolgt med en gang!! Serien består av tilsammen 122 produkter for lepper,øyne,negler og hud. Så får man ikke nok av Marc Jacobs vesker og klær kan man nå også kjøpe hans sminkeprodukter her:

http://marcjacobsbeauty.com/

http://www.sephora.com/marc-jacobs-beauty

(foto -google)


0 Kommentar

Nostalgi-90 tallet !

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 28. Aug 2013

Her er bilder fra noen av våre favoritt filmer og serier fra 90 tallet!

Enjoy og bli inspirert,mens du får en nostalgi tur tilbake til dette fantastiske 10 året!

Reality Bites:

Singles:

My So Called Life:

:

Leon:

(all photoes -tumblr & google)


0 Kommentar

New York part 6 - Club Kids!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 27. Aug 2013

Jeg er så sinnsykt innspirert av "Club Kids" som holdt til i NYC på slutten av 80-tallet, starten av 90-tallet. Dette var en gruppe mennesker som fikk betalt av uteplassene for å være der å feste. Med de mest fantastiske kostymer, holdt de de villeste festene.

Sjekk dokumentaren:Party Monster: The Shockumentary, og filmen som kom etter Party Monster

LOVE IT!!!

-Ingvild-

-

(bilder-google)


0 Kommentar

NYC part 5 :Persons of Interest - Barbershop i Brooklyn!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 27. Aug 2013

I helga var jeg så heldig å få henge i barbershopen til min søsters gode venn, Janet! Det var så fantastisk å se hvor laidback stemningen var mens de flittig jobbet. Dette er en barbershop som har eksistert i flere tiår, da mye av orginal interiøret er til stede etter at denne salongen tok over.

Man velger om man vil drikke øl eller sodavann mens man venter, fryseboksen er hele tiden fylt opp !

Disse frisørene har alle bakgrunn fra høyt tekniske skoler som Vidal Sassoon. Men har valgt å ta steget videre med å fokusere å jobbe som barberere. Men det vil ikke si at det fortsatt sniker seg damer inn som ønsker tekniske klipper.

Jeg ble så sinnsykt innspirert av alle teknikker de jobber med,hvordan de jobber på tvers med maskin,saks ,kammer,børtser og kniv. Skjegg eller hår,de lager de fineste former, og mennene ser ut som MILLION DOLLAR alle sammen .

Og det kreves veldig mye trening med å jobbe som barberer. Alle har enten startet opp som nye "lærlinger", eller skolert seg på nytt når de kun skal jobbe med dette innen faget.

(bilder privat og google)

Med fulle lister på alle mann, har denne salongen nå blitt til 2 =) Jeg fikk være med på begge! Skal dere til NYC en gang og ønsker en opplevelse samtidig med en klipp, ja da anbefaler jeg dette stedet =)

mer info http://personsofinterestbklyn.com/

følg de på insagram http://instagram.com/personsofinterestbarbershop

-Ingvild-


0 Kommentar

Ny produktserie fra Redken- Diamond Oil

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 22. Aug 2013

Er håret ditt tørt, matt og frizzy? Da kan denne pleieserien være noe for deg og håret ditt :) I serien finnes sjampo, balsam, krukkekur (5-10 minutter virketid) og to forskjellige leave in-oljer. Oljene forsegler håret, gir det fukt og gjør det blankt. De inneholder 99% planteoljer fra blant annet oliven, jojoba, kokosnøtt og solsikkefrø.

Kom gjerne innom om du vil prøve eller har noen spørsmål om produktene!

Les mer på Redkens hjemmesider HER.


0 Kommentar

Nyc part 4: Vintage Shopping i East Village .

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 18. Aug 2013

I forrige uke var jeg på vintage shopping i East Village! I was in heaven!!Jeg elsker å gå i timesvis å lete gjennom gamle skatter. Jeg tenker ofte hvor er denne fra?hvem var dens forrige eier? og hvor og når ble den kjøpt?Man kan finne så mange unike kupp,og her var det nok av kupp. Synd jeg ikke har så mye plass kofferten....

-Ingvild-

Her er noen av mine East Village vintage favoritter

(bilde -Metropolisvintageonline)

http://metropolisvintageonline.com/

vintage butikk med band t-shirts,90talls jakker-gensere-skjorter og masse annet nice =)

bilde- ltrainvintage.com

http://ltrainvintage.com/

Dette er flere vintage butikker samlet på samme nettsted. Masse bra til en VELDIG billig penge!! her trenger man tid =) flere av disse butikkene ligger nære hverandre . No Realtion Vintage og L train vintage ligger i East Village.

bilder- google.com

Ønsker man drømme seg bort til Japan mens man er i East Village kan man gå på en av mine favoritt butikker- Search & Destroy som ligger i St.Marks. Her er det masse rare klær,alt av punk og band tshirts. Elsker atomsfæren der ,de spiller alltid sykt høy musikk ,og det er så tettitett med klær å ting over alt i hele butikken,så det er bare å dig in=) Drøy butikk ,så ikke for pyser!!

bilde- renareborn.com

http://renareborn.com/

En butikk som også er verdt å merke seg er Rena Reborn. En liten vintage butikk vegg i vegg med L train Vintage,små skatter og noe design .

bilde- google

Sist men ikke minst skal jeg nevne Patrcia Field sin butikk som rett og slett heter Patricia Field som ligger i Bowery og Elisabeth Street.

http://www.patriciafield.com/

Dette er stylisten og designeren som folk flest kjenner fra Sex and the City,men som også har jobbet med bl.annet Ugly Betty og The Devil Wears Prada. Jeg ble nesten litt starstruck da hun sto der og jobbet med resten av sine kollegaer. Veldig gøy butikk. Mest ny design men også litt vintage.


0 Kommentar

Chanel Paris-Edimbourg. Karl og Tilda

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 16. Aug 2013

Karl Lagerfeld fotograferte Tilda Swinton, for noen måneder siden, til sin Chanel Pre-Fall kolleksjon: "Paris-Edimbourg". Bildene er nydelige, lukter deilig høst og Tilda er så flott! Hvem vil ikke klippe "sveis" når man ser dette? ;)


(bilder via: http://www.fashiongonerogue.com)


145 Kommentarer

New York Part 3: Punk- Chaos to Couture

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 13. Aug 2013

I går var jeg på en syyykt bra utstilling på Metropolitan Museum Of Art (Met): Punk: Chaos to Couture!

Den viser hvordan punken hadde, og har, en innflytelse på high fashion siden starten av 70-tallet. Det fokuseres på forholdet mellom punkens DIY og couture-konseptet "made-to-measure". Å stå så nærme en Couture kjole fra Alexander McQueen og å se gamle videoer der Vivienne Westwood jobber i Kings Road, gjorde at jeg fikk gåsehud over hele kroppen. Merker at fashion og punk virkelig ligger mitt hjerte nær. For en inspirerende utstilling!!

-Ingvild-


All photos- Metropolitan Museum of Art-
0 Kommentar

New York part 2 - møte med tidligere kollega

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 13. Aug 2013

ÅÅÅÅ, jeg koser meg gløgg ihjel i denne verdensmetropolen. Tiden går så fort at.. At jeg husker nesten ikke hva jeg har gjort den siste uka.

På lørdag møtte jeg i hvertfall en gammel Adam og Eva-kollega - fantastiske Fin-Olav. Han tok meg meg på små skjulte skatter i West Village,og det var super koselig å ta opp tråden igjen ,og høre hvordan livet hans i NYC er.

-Ingvild-

Fino og meg i West Village.


0 Kommentar

Hårmodell for oss?

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 10. Aug 2013

På facebooksiden til salongen ( facebook.com/adamogevagronland ) søker vi stadig vekk etter hårmodeller til forskjellige "aktiviteter". Enten det er lærlingene sine moduløvelser, modeller til treningskveldene vi har hver eneste mandag, visninger, svenneprøve eller testing av nye produkter og teknikker.

Det er også bare å komme innom eller ringe om du, eller noen du kjenner, er interessert i å være hårmodell for oss. Det er som regel helt gratis å være med på, og vi har hele tiden en løpende dialog med personen i stolen så det er ingen fare for å gå ut herfra med hanekam og marihønefarget (?) hår.. Med mindre det er noe du ønsker. Det kan selvfølgelig også ordnes :)

Vi søker alle typer mennesker og alle typer hår, så spre ordet! Kort hår, langt hår, farget og ufarget :) Lik facebook-siden vår om du ønsker å holde deg oppdatert på aktiviteter, nyheter og "vår søken etter hårmodeller" her hos oss. Om du lurer på noe er det bare å spørre! :)

Da vi fikk Chromatics-fargene fra Redken i fjor måtte vi selvfølgelig teste disse. Da stilte Rannveig opp som modell og gikk ut herfra med et veldig kledelig fargedesign ^^


0 Kommentar

These boots are made for walking

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 7. Aug 2013

Yeah!! da har endelig min mnd i NYC kommet. Her er det så mange inntrykk og alt er fantastisk, så det er nesten ikke tid å fordøye alt. Den beste måten å se byen på er å gå ,og vi har gått og gått. Etter sist gang jeg var her har de åpnet High Line, en gammel jernbane linje som er gjort om til park på vestsiden på Manhattan.Veldig kult konsept,der man kommer seg opp og se byen fra andre høyder, og ikke minst legge seg på gresset for å slikke sol.

Det var veldig godt å komme tilbake til Williamsburg også, der ting er mer avslappet enn på Manhatten. Mange kule butikker og koslige puber /cafeer. Anbefaler virkelig "Fette Sau" - bbq på beste vis.

Mennesker rundt her er veldig freshe og sikre på sin stil.Jeg ser fortsatt mye ombre, grunge og 90 tallshår, høye hestehaler og hestehaler som er flettet. Noen av mine største inspirasjonskilder innen klær, sminke og stil kommer fra NYC, legger ved linker så dere kan lese deres blogger .

Nå skal jeg gå å se hva byen har å tilby meg i dag!!

-Ingvild-

Mine Jeffrey Campbell Coltrane are made for walking!

High Line

BBQ "Fette Sau"

(bilde www.google.com)

Lua P : www.le-happy.com

(bilde: www.google.com)

Nicole Alyse:www.nicolealyse.com


0 Kommentar

Fotograf Nicol Vizoli

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 31. Jul 2013

Tenkte bare dele litt bilder tatt av Nicol Vizoli, en fotograf som inspirerer meg mye. Hun startet sin kunstneriske karriere som maler, og utviklet sitt kreative talent videre innen fotografering. hun er bl.a. inspirert av mytologi, naturen, literatur og malerier. Hun kommer fra Roma, men bor og jobber i London.

Les mer (og se flere bilder!) om Nicol på hennes hjemmeside HER


0 Kommentar

Da har vi 2 stk STYLISTER I HUS!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 12. Jul 2013

I dag klokken 15:00 besto Sindre sin siste test i modul 2 og nå har han steget i gradene her hos oss og han er nå STYLIST! Gratulerer : D


0 Kommentar

Vi har fått en ny Stylist i byen!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 9. Jul 2013

Vi vill Gratulere vår kjære Anne med å ha bestått Modul 2! Hun er nå STYLIST! : D


3 Kommentarer

Festivalguide - del 4

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 5. Jul 2013

Ta turen til Tønsberg...

..Og Slottsfjellfestivalen! 18.-20. juli kan man nyte musikk blant annet fra Bad Religion, Kaizers Orchestra, Susanne Sundfør og Converge! Finvær (forhåpentligvis) og middelalderruiner er jo heller ikke feil ;)

LES MER: http://www.slottsfjell.no

Se og bli sett..

..på Øyafestivalen (og enda mer middelalderruiner). FOR en line-up, folkens! The Knife, SLAYER, Kvelertak (<3), Blur, Kraftwerk, Wu Tang Clan, Grimes.. Ja.. The list goes on. Det er fremdeles ledige billetter til lørdag. Festivalen varer fra 6.-10. august.
LES MER: http://www.oyafestivalen.no/

Krøller og Bølger..

.. Er gøy hele året! Vi selger forskjellige stylingjern og rettetenger hos oss. Vi er blitt spesielt glad i krøll- og bølgetengene fra HH Simonsen :) Og kan tilby disse du ser på bildet under her. Les mer om de forskjellige modellene HER. De koster 890-990 pr. stk. I tillegg selger vi GHD (1749,-) og Steam Pod (1995,-).
Vi viser deg gjerne hvordan du bruker dem om du kommer innom! :)

Befinner du deg i nærheten av Trondheim..

.. Kan vi anbefale å sjekke ut PSTEREO, 16.-17. august. Her kan man høre The XX, Graveyard, Karpe Diem, Monster Magnet og Oslo Ess (<3)! Pstereo arrangeres på Marinen hvert år og fokuserer på electronica, pop, og rock.. I tillegg til å ha en gode miljøverdier (vunnet pris og greier).
LES MER: http://www.pstereo.no/

Har du noen festivalplaner?


0 Kommentar

Klistremerkekonkurransen

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 27. Jun 2013

Konkurransen varer ut juni, så det er bare å komme innom med alt du har av klistremerker og bli med i trekningen av en fantastisk fin premie!

1 klistremerke = 1 lodd!

Vi har fyllt en hel pose med hårprodukter, cd-er, iPhone-cover, paraply, føner, t-skjorter osv osv som DU kan vinne!


0 Kommentar

Bilderas fra Markedsdagen vår!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 26. Jun 2013

Vi vil igjen takke alle som kom innom på Markedsdagen (/"sommerfest"). Vi hadde en fantastisk flott dag med god musikk, fornøyde kunder, glade gjester og super stemning! Gleder oss til neste gang.


Og tusen takk til Stina Stjern, Tommy Akerholdt, Cables, Kaffikaze, Øyvind Bjerva (for solbriller), Maarud, våre leverandører og alle andre som hjalp til med å gjøre denne dagen så fin!


0 Kommentar

Festivalguide - del 3

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 25. Jun 2013

33 nautiske mil til havs..

.. der finner man en av de råeste festivalene i Norge, uten tvil, nemlig Træna Festivalen! Det er virkelig så fantastisk vakkert som man får inntrykk av.
Kvelertak (som vi her på salongen sponser i samarbeid med Frends/American Crew), Susanne Sundfør, Blood Command og Bare Egil Band er noen av bandene som spiller!
LES MER: http://www.trena.net


Rocketroll må selvfølgelig ta turen til Beitostølen..

... For der arrangeres Trollrock, 25.-28. juli! Fantastisk natur og fantastisk musikk. Og jaggu skal ikke Oslo Ess og Turboneger spille (som vi her på salongen OGSÅ sponser i samarbeid med Frends/American Crew). I tillegg kommer blant annet Kaizers Orchestra, Bjørn Eidsvåg og Lissie.. Dette vil man da ikke gå glipp av :)
LES MER: http://trollrock.noOg på festival er det fint med tørrsjampo!

Som vi har skrevet i tidligere innlegg: "Både tørrsjampoer og volumpulver "tørker" hodebunnen litt ut om håret kjennes fett, og gir volum. Også perfekt om man skal på f.eks. hyttetur eller festivaler! ;)"

Sommertid er også tattoo convention-tid..

.. Og om man likevell kanskje er i Rogaland og kanskje allerede på Glad Mat Festivalen, anbefales også en tur innom Sjøhusene på Stavanger Tattoo Convention som arrangeres fra 26.-27. juli, for niende gang på rad.
LES MER: http://www.tattooconvention.no/


0 Kommentar

Vinnere av loddtrekning og quiz!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 21. Jun 2013

Først og fremst, tusen hjertelig takk for en fantastisk dag i går!
Håper alle dere hadde det like moro som vi hadde det :)

Her er vinnerne av Loddtrekningen:
1. plass: S 04
2. plass: S 51
3. plass: S 53

Husk å ta med loddet når du kommer innom, slik at det ikke blir noe tull :)

Og her er vinnerne av QuizMaster Annes SuperQuiz:

1. plass: Harald Vøyle
2. plass: Arnbjørn Marklund
3. plass: Rannveig Funderud

Kom innom salongen og hent premiene deres!

Gratulerer!


2 Kommentarer

Festivalguide - del 2

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 11. Jun 2013

Hva er deres festival-planer? :) Og si gjerne i fra om du har noen fine festival-tips, i alle sjangre! :)

Grieg-time BIG TIME!

Det skjer i Bergen. 40 konserter på 10 uker under et festivalarrangement som heter "Grieg In Bergen". De sparket i gang 17. juni og har konserter hver mandag, onsdag, fredag og lørdag frem til 24. august. For deg som vet å nyte klassisk musikk og befinner deg i Bergen er nok dette perfekt!

LES MER: http://www.grieginbergen.com/

Bygg opp håret ditt..

.. Men Alterna Caviar Repair. En hel serie bygget på proteiner som både er sulfat- og parabenfri. Har du skadet eller "slitent" hår er denne serien fantastisk! Den dytter proteiner inn i håret ved hjelp av teknologien fra enzymterapi, og håret blir mykt og glansfult. Våre varmeste anbefalinger!
Les er HER.

Lavvo på Hedmarken..

.. Kan du oppleve om du tar turen til Hamar Music Festival! 20. - 23. juni arrangeres festivalen for 15. gang og lørdag den 22. juni spiller "våre egne" Oslo Ess i Strandgateparken klokken 20:00. I tillegg kan man høre blant annet Black Debbath, Wyclef Jean og Hagle & Kånnjakk.. Så det blir nok ikke gørrkjedelig ;)

LES MER: http://www.hamarmusicfestival.no/


Ferskt kjøtt!

En festival som er perfekt for deg som ønsker å oppdage nye artister! Gut Feelings (#3) er en klubbfestival i Oslo som satser på spesielle uttrykk, friske pust i musikkscenen og overraskelser! Noe for hele familien! Festivalen skjer 27.-29. juni.

LES MER: http://gutfeelings.no/

Vil i tillegg minne alle på markedsdagen vår den 20. juni! Les mer her for oppdateringer, alle er invitert: https://www.facebook.com/events/489448171128961/?ref=22


0 Kommentar

Festivalguide - del1

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 11. Jun 2013

Finnes det en deiligere tid på året? Man farter rundt i bygd og by, nyter musikk, oppdager nye band og blir kjent med nye folk. Her er en liten oversikt over festivaler man kan sjekke ut i sommer.. Greit å ha kontroll, tenker vi ;)

"And when I awoke, I was alone, this bird had flown
So I lit a fire, isn't it good.."

".. Norwegian Wood", synger The Beatles på midten av 60-tallet. Norwegian Wood er en vel-etablert festival som arrangeres i Frognerbadet, med mange varierte artister. I år er det hovedsakelig NICK CAVE AND THE BAD SEEDS, MANIC STREET PREACHERS og kanskje BAND OF HORSES som frister, så får vi bare håpe på finvær og sol! Norwegian Wood har ingen aldersgrense, men barn under 12 år må komme i følge med voksne.

LES MER: http://www.norwegianwood.no/Husk solbeskyttelse

Det er viktig å beskytte seg mot (eventuell) sol -  både for voksne og barn, farget hår og ufarget hår! Vi har litt forskjellige produkter med fokus på solbeskyttelse og fargebevaring. Redkens Color Extend Sun tilbyr oppbyggende masker, fargebevarende shampoo, en vannfast beskyttelses-krem (perfekt til bading) og et skum som beskytter både hår og hodebunn (spf.25). Alterna Bamboo har en shampoo og en conditioner som har høy UV-beskyttelse i seg og bevarer fargen og gir fuktighet til håret.
Seks veldig fine produkter og en frisk sommerduft! :)

For de tørste...

.. Kan man for første gang være med på OSLO BEER WEEK! Fra fredag 14. juni til søndag 16. juni skal visstnok Thorvald Meyers Gate på grünerløkka forvandles til et øl-paradis, med øl-telt og hele sulamitten! 
" There will be beer tents, tables and chairs in the street, and food prepared by the chefs at Grünerløkka brygghus and The Nighthawk Diner. "

LES MER: http://www.brygghus.no/oslobeerweek.html
 Oslo Beer Week

Medieval times...

.. I middelalderparken, 15. og 16. juni :) Her kan man se teater, høre musikk, oppleve riddere, se vakre klær og nydelig håndarbeid. Smake på digg mat og kjenne lukta av smia. En eventyrlig opplevelse for hele familien som kan anbefales på det varmeste! I noen timer kan man reiste tilbake i tiden og få et lite inntrykk av hvordan ting var før i tiden..

LES MER: http://oslomiddelalderfestival.org/


Vil i tillegg minne alle på markedsdagen vår den 20. juni! Les mer her for oppdateringer, alle er invitert: https://www.facebook.com/events/489448171128961/?ref=22


0 Kommentar

Farge design

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 11. Jun 2013
Sist uke gjorde Maria ein liten farge design, stripa går i frå front til nakke. Vi vart veldig fornøyd med resultatet!:) Så då
måtte vi berre dele bildet med dokke:)0 Kommentar

Wool Shake i våre hjerter!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 3. Jun 2013

Et av produktene det går mest av i salongen vår er Redkens WOOL SHAKE.. En "geleslush" med et semiblankt uttrykk... På en måte som en saltvannspray med litt mer hold i. Fin å føne på for å gi håret litt mer motstand, men aller best som et stylingprodukt man enten sprayer i tørt eller vått hår for å få mer liv og tekstur i håret.

HER er linken til en liten videosnutt der Wool Shake brukes.
På youtube er det bare å søke i vei!


Om du vil prøve Wool Shake er det bare å komme innom salongen! :)


PS: Husk markedsdagen vår - hele dagen - 20. juni! :)

LES MER HER.0 Kommentar

Markedsdag! :)

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 28. Mai 2013

Det er bare å notere i kalenderen deres! TORSDAG, 20.juni arrangerer vi MARKEDSDAG her på salongen og vi gleder oss så mye!

Alle er hjertelig velkommen til å ta turen innom, så det er bare å invitere alle dere kjenner ;)

Det vil bli unike tilbud, konsultasjoner, stylingtips, forfriskninger og underholdning. Mer informasjon kommer og vi har opprettet en event på facebook for å gjøre det lettere å holde seg oppdatert! Den finner dere HER.


0 Kommentar

Inspirasjon, herreklipp med American Crew

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 24. Mai 2013

På onsdag dro vi en gjeng fra salongen til Månefisken for å få inspirasjon og kursing fra American Crew/Frends. Det er muligens snakk om å være med i en konkurranse der verdens beste herrestylist kåres ;) Med en flott påminnelse på alle de forskjellige mulighetene som finnes når det kommer til maskuline frisyrer, er vi gira på å ta utfordringen!
 


0 Kommentar

3for2 - bonanza!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 21. Mai 2013


Fra og med i dag og ut hele juni, har vi 3 for 2 på alt fra leverandøren Frends!


Det vil si at du kan kombinere som du selv vil mellom Alterna Caviar, Alterna Bamboo, American Crew, Revlon og d:fi! Her kan du velge mellom alt mulig av styling..

Vokser, paster, hårspray, tørrshampoo, volumpulver, textur-spray.. You name it!


Du kan også velge mellom diverse hårpleie i form av hårkurer, masker, leave-in, shampoo og balsam. Trenger du varmebeskyttende eller barberolje har vi det også!

Vi har nok å velge mellom til å dekke de fleste behov på både langt og kort hår, farget og ufarget, rufsete og flatt :)

Om du er usikker på hva som passer best til DITT hår, er det bare å komme innom så kan vi hjelpe deg.

0 Kommentar

Ihihihinstagram

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 15. Mai 2013

Med Instagrams omtrent lengste navn, turer vi avgårde og knipser bilder av det vi kommer på å knipse bilder av ;)
 

Ting vi gjør både på jobb og etter jobb. Har du instagram? Følg oss gjerne på @adamogevagronlandskvartalene, og om du besøker oss og knipser bilde av sveisen, er det bare å hashtagge med #adamogevagronlandskvartalene !

Vi synes instagram er kjempefint, både for å finne inspirasjon og underholdning!0 Kommentar

Fjær i håret!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 14. Mai 2013

Nå har vi fått "Fine Featherheads" her i salongen, så trenden fra i fjor er like hipp i år! Her snakker vi fortsettelsen på romantisk bohem-hår og fine, naturlige detaljer :)

Kom innom og finn de fargene du liker best, så hjelper vi deg med resten! Vi har muligheten til å feste dem til håret ditt med en mikroring, eller du kan kjøpe clip-ons, sånn at du kan velge selv om du vil ha dem i eller ikke :)
0 Kommentar

17 Mai er rett rundt hjørnet!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 10. Mai 2013Nasjonaldagen våres er rett rundt hjørnet : )

Hva skal man gjøre med håret? Se her : D


Fletter er alltid en slager : )

Passer like bra med bunaden som fin kjolen : )
 

0 Kommentar

Bilder fra kundekveld!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 8. Mai 2013

I går arrangerte vi kundekveld her på salongen. Vi hadde forfriskninger i sommervarmen (deilig!) og fikk lært bort mange fine stylingteknikker med forskjellige varmeverktøy. En perfekt dag for å prøve på de forskjellige Tom Ford-solbrillene vi hadde tatt inn for kvelden... Nå får det bare komme mer finvær! :) 

Tusen takk til alle dere som kom og ville tilbringe denne fine kvelden med oss :) Håper dere ble inspirert og lærte litt nye ting!0 Kommentar

En liten videosnutt fra 40-års festen vår!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 18. Apr 2013
Om ikke du ser videoen i bloggposten, kan du følge linken under her direkte til Vimeo sine sider :)  

Adam og Eva 40 års jubileum fromAdam og Eva onVimeo.


0 Kommentar

"Klistremerke-lodd-konkurranse"

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 12. Apr 2013

Vi kjører i gang en konkurranse her på salongen, den vil vare ut juni.

"Klistremerke-lodd-konkurranse".

Kom innom salongen med ett eller flere forskjellige logo-klistremerker, og bli med i trekningen av en heftig gavepose (med fantastisk innhold) fra oss!

Det kan være bandlogo, klesmerke, skatemerke, mat, tattoo-sjappe, drikke, butikk, kunst, nettside osv osv. Vi samler opp klistremerker på døra vår og trekker en tilfeldig vinner til slutt!


1 sticker = 1 lodd ♥


(PS: Å stikke innom Tanum å kjøpe en haug av Hello kitty- eller God Jul-klistremerker teller ikke, Captain Obvious ;-p)

0 Kommentar

Smykk ditt hår!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 9. Apr 2013

Art nouveau, romantiker, new-age eller bohem? Pynt håret, det er vår! :)

Her er litt inspirasjonsbilder, og tips til hvor du kan kjøpe pynt som passer til deg, ditt hår ogdin stil. Trykk på bildene for å komme direkte til butikkene :)

PINNACLE Head Chain Hair Clip
Nautical Sailor Knot Headband - Many Colors Available
Rose Leaf Crown
Metallic Gold or Silver Boho Headband
PAIR of Bone Clips 3
Bridal Crown Flower Crown Tiara Head Wreath Wedding Headpiece Bridal Hair Piece Harmony Bridal Halo Made to Order Ships in 1 Month
Silver Head Chain - Goddess Hair Chain - Headpiece - Hair Jewelry Silver Chain Necklace
Grey Matte Bohemian Hair Chain last in stock
Bohemian head wreath mauve flower crown medieval circlet hair accessories - Vanlanthiriel
Silver Celtic Shawl Pin Celtic Scarf Pin Celtic Hair slide mothers day hammered spring fashion silver shawl pin matte silver
Chain Headpiece Headband Bohemian Hipster Boho Hippie Bronze Turquoise Three Draped Bridal Statement Jewelry
Tangerine Vintage Clock Pattern Headband Grandfather Clock Turban Twist Headband Think Style Turband Headband with Antique Clock Pattern
Headdress Head Piece Hair Chain Halo - Kierra
Silver moon head chain
Ear Chain Harness with Hair Comb in Silver
SALE Boho Hair Chain - Available in Gold and Silver
SALE Handmade Gun Metal Snake Charmer Multi-Layered Multi Tiered Chain Headpiece

Urban Outfitters [LINK] og Nelly.com [LINK] blant annet, har også forskjellige hårdekorasjoner å velge mellom. Selv anbefaler vi å søke litt rundt på etsy.com for å finne dethelt spesielle som skiller seg litt ut ;) Kanskje man finner inspirasjon til å lage noe selv også? :)

Hvilken er din favoritt? :)

0 Kommentar

THE ONE AND ONLY

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 5. Apr 2013

ALEXANDER SPREKENHUS
THE ONE AND ONLY HAIR PASTEHER ER DEN ENDELIG!

Dette her er ett fantastisk produkt dere, den er kjempe god å jobbe med og den har godt hold.
Som alle produktene i denne serien er også pasten bygd opp av argan-olje og den er 100% paraben fri. Den er lett å få ut av håret når man vasker det, og den etterlater ingen produktrester. Du får ikke tak i en renere paste enn det her! ; DLes mer om ALEXANDER SPREKENHUS sine produkter her: http://www.alexandersprekenhus.com/Products/-/217
0 Kommentar

Fase to - Instant Inspiration

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 5. Apr 2013

Både Anne og Mia Regine fra salongen vår kom videre med to bidrag i konkurransen "Instant Inspiration". En konkurranse som arrangeres av Adam og Eva og Vixen.

Gå inn HER, på sidene til Vixen og stem på det bildet du synes er best! :-) Du kan også gå inn HIT, for å se alle bidragene som var med fra starten :-)


0 Kommentar

Ønsker alle en hyggelig påske!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 27. Mar 2013

Vi vil ønske alle kjente og kjære en god påske! Uansett om det er på fjellet, Inferno Festivalen eller det store utland ♥
Vi er åpne her enda noen timer til, før vi snører vår sekk og spenner våre ski, så sees vi igjen her på tirsdag! :-)


Ovenfor ser du påskepynten vår, og under er et bilde av påskeeggene vi fikk av Erland :-D :-D

0 Kommentar

Instant Inspiration - Maria - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 26. Mar 2013

For time hos Maria, Ring 22 17 77 10


Modell: Karina Jæmpost


0 Kommentar

Instant Inspiration - Anne - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 23. Mar 2013

Modell: Birgitte Frisør: Anne
For time hos Anne, ring 22 17 77 10


0 Kommentar

Instant Inspiration - Mia - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 22. Mar 2013Frisør: Mia Regine
Kunde: Rannveig

For å booke time hos Mia Regine, ring 22 17 77 10 :)


0 Kommentar

Cara Delevingne

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 22. Mar 2013

We love Cara Delevingne!!!
Modellen har vært aktiv på moteukene i vinter; Hun har gått visninger for Fendi, Dolce & Gabbana, Stella McCartney og ikke minst Chanel for å nevne noen.
Cara er en modell som brukes i klassiske bilder som i lekne.Kul stil, og kul dame...... And we love the eyebrows!!! <3


0 Kommentar

Oslo Ess on tv!!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Mar 2013


Denne uka er Oslo Ess gjester på Trygdekontoret på NRK 3 onsdag 22.25, og Torsdag kveld fra Nydalen på TV2 på torsdag kl 21.40!! Vi gleder oss til å se de på skjermen! Ta å sjekk ut sveisen!!!!
Stolte frisørkjerringer, helt moen i kneea!!!

0 Kommentar

Instant Inspiration - Ingvild - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Mar 2013

Modell : Kristine

Frisør: Ingvild

Vil du bestille time hos Ingvild ring tlf 22177710

0 Kommentar

Meir!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Mar 2013

På mandag, 25. mars, slippes den nye skiven til Kvelertak; MEIR. Den har allerede fått strålende kritikker, bare les HER.

Vi på Grønlandskvartalene er stolte sponsorer av Kvelertak i samarbeid med Frends/American Crew, og kan nesten ikke skryte for mye av hvor stolte vi er av å "ha dem i stallen vår" ;) Akkurat nå er de på europaturné i noen uker, før det bærer videre til'Murika for å turnere der i fem uker.
Anbefaler også å skjekke ut musikkvideoen til "Bruane Brenn" HER.

0 Kommentar

Instant Inspiration - Anne - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 16. Mar 2013

Modell: Monja
Frisør: Anne
For time hos Anne, ring 22 17 77 10

0 Kommentar

London calling!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 15. Mar 2013

Inspirasjon fra London!

 

Flere av våre fantastiske kollegaer har vært i London og blitt inspirert, og vi andre var så heldige at vi ble invitert på visning for å se hva de har lært og opplevd :)


0 Kommentar

Instant Inspiration - Mia - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 14. Mar 2013


Frisør: Mia
Modell: Maria.

Her har vi dratt ut ombre-en og tonet håret mørkere og litt mer mot det gyldne i lengdene for å skape en mer balansert og naturlig ombre-look :)
0 Kommentar

Instant Inspiration - Sindre - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 12. Mar 2013

Modell: Anne
Frisør: Sindre

For time hos Sindre, ring: 22 17 77 100 Kommentar

Prepearing for VÅR! Tips og triks til vakkert hår!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 12. Mar 2013

Nå er våren like om hjørnet, selv om vi enda finner oss selv snublende over speilblanke isholker. Håret har overlevd enda en vinter, men er matt, fett, flatt og tørt. Vi vil dele noen GENERELLE hårtips om hva man kan gjøre for å vedlikeholde håret sitt og friske det opp! :) Vi får mange spørsmål fra kunder om hva de kan gjøre for å forbedre hårkvaliteten sin - derfor kan det være fint med et slikt blogginnlegg, tenkte vi.

Vi er alle forskjellige og har ulike ønsker og behov når det kommer til hår, derfor kan det også være lurt å komme innom for en konsultasjon om man er usikker på hva man bør gjøre :)

 • KOSTHOLD:

"Skjønnhet kommer innenfra", og i dette tilfellet gjelder det hvor mye næring man ønsker å gi håret sitt etterhvert som det vokser. Avokado og  fisk er godt for håret om man vil det skal vokse fortere, og gir håret vitaminer fra hårrøttene. Om man vil styrke hår (og negler) er det viktig å få i seg nok B-vitaminer via et normalt og balansert kosthold.

 • VARMEBESKYTTENDE

Om man bruker varmeverktøy på håret, som foreksempel rettetang og føner, tørker man ut håret og gjør det "crispy". Håret knekker lettere og det blir vanskeligere å forme etterhvert. Her er det bra med en god varmebeskytter som passer til DITT bruk.
Om du bruker rettetang hver dag for å roe ned frizz og forme håret lett, anbefaler vi å investere i en SteamPod [du kan lese mer om Steam Pod HER]. En SteamPod er en rettetang som hjelper til med å bevare den naturlige fuktigheten i håret når du styler det.

Det finnes hundrevis av forskjellige produkter å velge mellom av varmebeskyttere, og de fleste profesjonelle stylingprodukter beskytter håret til en viss grad. Her kommer valget helt an på hvilket hår du har, hvor mye beskyttelse du har behov for og hvilken look du er ute etter. Noen eksempler på varmebeskyttere vi har her hos oss, ser du her:

 •  STUSS!

Vi anbefaler at hår stusses jevnlig for å unngå at splittede tupper "spiser" seg oppover etterhvert som håret vokser. Så om du sparer til lengre hår, pass på å stuss det innimellom for å holde det fint. Hvor ofte du bør stusse det kommer helt an på hårtypen din og hvordan håret blir/er behandlet.

 • HÅRKURER

De finnes i utallige versjoner, og man kan ha vanskeligheter med å plukke ut en kur som passer. Skal det være krukkekur eller leave-in? Proteiner eller fuktighet? Fokus på fargebevarende? Holder det med en olje, kanskje? Her kommer alt an på dine vaner, ditt mål med kuren og hva håret ditt trenger. Vi har blant annet proteinkurer, kurbehandlinger for håravfall, fuktighet, vitaminer, kurer med fargepigmenter, glans, oljer, fuktighet/spenst til krøller, kurer for å roe ned frizz.. Ja, you name it. I tillegg tilbyr vi også profesjonelle kurbehandlinger som kun utføres i salongen.  

Om man er flink til å kure håret, vil det se tykkere og sunnere ut. Har du vanskelighet for å finne tid til å kure håret hjemme, kan du sove med kur i håret eller ha det i mens du ser en episode av favorittserien din! ;) Her er det bare å spørre om tips - KUR ER UNDERVURDERT!
 • TØRKING OG BØRSTING

Når du har vasket håret, anbefaler vi å unngå å frottere håret hardt. Man irriterer skjellaget og lager ekstra floker man må slite opp igjen etterpå. Snurr heller håndkledet opp i en turban på hodet og la det suge til seg vannet i noen minutter, eller klem vannet ut. Om du føner håret, så husk å bruk varmebeskytter for å unngå å blåse håret "ihjel".

Har du krøller kan det være fint å gre håret med en grovtagget kam mens du har i balsamen i dusjen, og la håret lufttørke mest mulig (mens man eventuelt klemmer opp krøllene). Mange opplever at krøllene blir frizzy om de grer krøllene etter håret har tørket.

Håret er mer elastisk mens det er vått, det kan derfor være lurt å vente til håret er tørt før man børster det :)
 • IKKE VASK HÅRET FOR OFTE

Om man vasker håret for ofte, vasker man bort de naturlige oljene som gir håret smøring og næring. Hodebunnen og håret blir oftere tørt, mange opplever at håret blir fett raskere også. Dette kan være fordi produksjon av talg og svette (ekle ord, men vi er da like alle sammen!) kommer i ubalanse. Man må heller ikke vente for lenge mellom hver hårvask, da porene i hodebunnen kan tettes igjen. Altså: Hold hodebunnen ren, men ikke overdriv vaskinga og gjerne la det gå 1-2 dager mellom hver vask :)

Om du synes dette kan være vanskelig, er tørrsjampoer et kjempefint alternativ! Både tørrsjampoer og volumpulver "tørker" hodebunnen litt ut om håret kjennes fett, og gir volum. Også perfekt om man skal på f.eks. hyttetur eller festivaler! ;) 
 • EN SKIKKELIG RENS!

Forurensing, mat-os og stylingprodukter herfra til Helv.. Månen! Dette fester seg med tid og stunder i skjellag og hodebunn, og det blir etterhvert umulig å få noen form for næringinn i håret. Har du masse og tungt hår en en skikkelig rens ca en gang i måneden nesten et must! Det samme gjelder korte frisyrer som blir stylet med mye stiv/seig voks og paste. Dette kan forandre hele opplevelsen du har av håret ditt, og du kan igjen kjenne på følelsen av et HELT RENT hår :)


Håper du syntes dette var nyttig informasjon :) Om du lurer på noe, og ønsker tips angående ditt hår er det bare å komme innom salongen - Det er bedre å spørre for mye enn for lite :)

1 Kommentar

Instant Inspiration - Mia - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 9. Mar 2013Frisør: Mia Regine
Modell: Katrine

0 Kommentar

Sisters of the Black Moon

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 9. Mar 2013

Fordi det er rått, rett og slett!

"The story of the Disir from Norse mythology was one that spoke to our own personal roles as women. They represent divine spirits who brought natures bounty to mankind, provided luck and well being, aided in childbirth and were known to travel in triads. As mothers, we aimed to create a collection that gives women a sense of beauty, protection, and fluidity. We want these pieces to be strong and spirited as well as have the ability to be woven into your everyday wardrobe with ease. A bestowal of love from us to you."
- Sisters of the Black Moon om sin siste kolleksjon "Disir".

Photo: Dagny Piasecki - MU: Jaqueline Fernandez - Hair: Danann Patrick - Model: Michelle Ziskind
Featuring Jewelry by Bloodmilk, Sara Samoiloff and Anu Tera

0 Kommentar

Instant Inspiration - Ingvild - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 8. Mar 2013

 
Modell : Janne

Frisør : Ingvild

Vil du sette opp tid til Ingvild ring 22177710 =)

0 Kommentar

Instant Inspiration - Ingvild - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 8. Mar 2013

Modell: Inger
Frisør: Ingvild

Vill du ha time hos Ingvild, ring: 22177710 : )0 Kommentar

Instant Inspiration - Anne - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 7. Mar 2013

Klippet av Anne på Grønlandskvartalene.
Bestill time hos Anne på 22 17 77 10

0 Kommentar

Instant Inspiration - Anne - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 7. Mar 2013

Linn ville ha Carmen Villain-lugg :)
Klipp er utført av Anne på Grønlandskvartalene.
Time hos Anne kan bestilles på 22 17 77 10


0 Kommentar

Mia - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 7. Mar 2013


Frisør - Mia
Modell: Iselin Nygaard

0 Kommentar

INSTANT INSPIRATION BY SINDRE - Grønlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 6. Mar 2013Modell: Marie Røssland
Frisør: Sindre R. Moen

For time hos Sindre, ring : 22177710


0 Kommentar

Vinn et årsforbruk av styling- og pleieprodukter!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 5. Mar 2013

Nå i mars fyrer hele Adam og Eva i gang en stor konkurranse der det vanker premier både for frisører og kunder.. Du kan nemlig vinne et helt års forbruk av pleie og styling fra L'Oréal Professionnel. Les mer informasjon under her.

Kom innom salongen vår om du har noen spørsmål! :-)

"Av de 10 bildene MED FLEST STEMMER blir en vinner plukket ut av juryen bestående avFam Irvoll/Designer, Eirik Thorsen/Adam og Eva Grensen, Ann-Christin Nilsen/Adam og Eva Strøget ogCato Karpow/Vise administrerende Adam og Eva.

Hvordan vinne?

 1. Still opp på bilde neste gang du er hos en Adam og Eva frisør. Inspirasjonsbilde lastes opp i en av Adam og Eva bloggene av din frisør.
 2. Del med dine venner og spre ditt bilde med link til avstemmings-siden her.
 3. Stem via knappene under! Få alle du kjenner til å stemme ditt bilde frem også!
 4. For å øke dine vinnersjanser enda mer; last opp ditt inspirasjonsbilde på din Instagram. Det må tagges med @adamogeva og #instantinspiration.

Om konkurransen:

01/04 går 20 semifinalister videre og den 08/04 vil de 10 bildene med flest stemmer bli offentliggjort og profilert på både Vixen.no og Adamogeva.no. Konkurransen blir avsluttet 12/04.

Vinneren vil bli annonsert på Adam og Eva og Vixen sidene, og vil få beskjed på epost. Frem til 01/04 vil avstemmingen foregå på Adam og Eva sine sider, deretter vil stemmingen foregå påwww.vixen.no"


0 Kommentar

Konsert i går!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 1. Mar 2013

I går hadde vi gjestelisteplasser på Kvelertak-konsert på Blå. Stas! Dette var en såkalt "pre-prod"-konsert de spilte for å forberede seg på europaturnéen dems, som starter på mandag! Og etter de har spilt i omtrent hele Europa, blir det én uke avslapping før USA-turnéen starter. Da er det bra sveisene sitter ;)


0 Kommentar

Man boy, rebeller og annen morro

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 28. Feb 2013

I dag var Tommy [Man Boy] og Rune [Rebellion] fra Turboneger innom for å fjonge seg på håret, og vi fikk hver vår sailorhat. Dette måtte selvfølgelig dokumenteres (samtidig som vi sjekket ut fancy funksjoner på webcameraet) :-p

0 Kommentar

Skjeggemannen Ricki Hall. Værsågod.

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 28. Feb 2013

For oss som er "suckers" for skjegg og bart!

BILDER TATT AV REBECCA NAEN.

 


BILDER TATT AV ROBERTO AGUILAR.

BILDER TATT AV SHELLEY JONES.

Skjekk ut flere bilder av Ricki Hall, og hjemmesidene til disse fotografene (navnene er linket) :)

0 Kommentar

Mädchen auf dem Rand!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 28. Feb 2013

Et knippe bilder av jenter der ute med dristige frisyrer, klippelinjer som inspirerer og drømmende farger. På mandag starter vi en konkurranse som heter "Instant Inspiration" der både frisører og kunder får muligheten til å vinne flotte premier! Mer informasjon om dette kommer :-D

Starter med Nikki Moose - Innehaveren av bloggen "Dirty Flaws". Når man først kjører sidecut - kan man likegodt kjøre det fullt ut!

Vi ble inspirerte og flyttet sidecuten til Anne litt lengre mot midten av hodet i en diagonal linje fra midten. Det er de små detaljene som utgjør forskjellen, og det ble ekstra fint med den mørke bunnen :)


En annen personlighet innenfor alternativ stil er Zoetica Ebb. Fotograf, Modell og en av grunnleggerene av Coilhouse [A Love Letter to Alternative Culture]. Her er det ekstreme farger og edgy linjer som gjelder. 
 
[ Alle bildene er hentet fra Google eller fra hennes hjemmeside www.biorequiem.com ]

Kjenner at nå som våren nærmer seg, blir man enda mer inspirert både til å gjøre endringer på sin egen sveis og å finne nye muligheter på frisyrene vi klipper ogfarger her i salongen. Det trenger ikke alltid å være en "extreme make over", men man kan gjøre små endringer også for å få et nytt uttrykk :) 

0 Kommentar

Kreativt Fora med Gamlebyen og Grensen

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 27. Feb 2013

I går dro vi hele gjengen opp på Adam og Eva Skolen, vi var nemlig invitert til Kreativt Fora av Adam og Eva Gamlebyen og Grensen.. Og inspirasjon fra flinke mennesker er virkelig noe vi setter pris på! Vi ante ikke hva vi kunne vente oss og ble positivt overrasket da en hårvisning i form av forskjellige installasjoner møtte oss. Her var det volum, farger og fletter...


Før vi kom inn hovedrommet måtte hodene innom en "hårboks" med lys inni. Ganske ekkelt, men også litt kult..

Inni hårboksen var det et kamera..

... som viste alle gjestene på storskjerm etterhvert som de passerte...

Takk til Gamlebyen og Grensen for en spennende kveld :)

 

[ PS: Vil også minne folk på Instagrammen vår: @adamogevagronlandskvartalene / #adamogevagronlandskvartalene ]


0 Kommentar

Fotograf Lionel Deluy

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 21. Feb 2013

bangstylecom beauty art Lionel Deluy Shooting with Pentax for Bangstyle
Vil gjerne dele litt bilder tatt av Lionel Deluy - en veldig inspirerende fotograf, Han er født i Frankrike, men jobber fra LA og New York, og mange av dere har nok sett bildene hans før. Han er regnet som en av de mest kjente mote- og kjendisfotografene i verden, og man kan se bildene hans på plakater og magasiner overalt. Anbefaler i aller høyeste grad å besøke hjemmesiden hans [link], og bruk litt tid til å se på disse nydelige portrettene:
Lionel Deluy Celebrity0 Kommentar

By:larm 2013

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 13. Feb 2013


I dag sparkes by:Larm i gang. Vi gleder oss masse til fest i byen, og masse bra musikk! Oslo Ess og Turbonegro, som vi her på Grønlandskvartalene sponser, skal også spille under festivalen. Sjekk dem, og masse annen bra musikk, ut på by:Larms hjemmesider HER.


Oslo Ess spiller (natt til) lørdag 16. feb klokken 01:00 på Sentrum Scene [link]

Turbonegro spiller torsdag 14. feb (på sjølveste "vælentainsdei") klokken 23:30 [link] og fredag 15. feb klokken 23:00 på Mono [link]Noen andre som har planer om å dra på by:Larm? :-D Hva gleder du deg mest til å se?


0 Kommentar

Korte lugger.

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 12. Feb 2013

Har blitt veldig innspirert og glad i den korte luggtrenden som er fortiden.
Var på inspirasjonskveld med HOB 1. februar og det var veldig gøy å se hva trendene i London er, og hvordan gutta jobba på scenen. Der kunne man se lugger i alle varianter og hvordan de kan føyes sammen med både kort og langt hår. De var veldig kreative, og lot fantasien bestemme det endelige resulatet.

0 Kommentar

Helen Mirren - rosa hår

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 12. Feb 2013

En fantastisk skuespiller og en dame med ben i nesa. Hun er kjent for å ha spilt dronningen tre ganger, vunnet en haug med priser og i august er hun aktuell med RED2. Det gledes. Synes hun var så kul med rosa hår at vi bare måtte dele det her. Her er hun på BAFTA Awards :-)
0 Kommentar

Instagram @ adamogevagronlandskvartalene

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 8. Feb 2013

Som Anne allerede har nevnt i bloggen sin - følg oss på Instagram! Her legger vi ut bilder av alt mulig vi finner på :)

@adamogevagronlandskvartalene
#adamogevagronlandskvartalene

0 Kommentar

Permanente krøller!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 6. Feb 2013

I forrige uke gjorde Mia en strukturomforming på Catharina. Resultatet ble spenstige, naturlige krøller og mer volum. Krøllene er viklet opp på papiljotter i forskjellige størrelser. Fornøyd kunde og fornøyd frisør! :-D0 Kommentar

TIDEN FLYR

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 1. Feb 2013Tiden flyr som bare det her på salongen.

Jeg har lært mye nytt, og jeg trives veldig godt her på salongen sammen med alle de flotte menneskene som jobber her. Man merker godt at arbeidsmiljøet her på salongen er super bra.
Mia og Anne har vist meg alt det de gjør hver eneste dag, og nå går ting litt mer automatisk enn det det gjorde første uken.

Mia og Anne skal være med på Oslo Fashion Week og de har vist og lært meg tekniker som de kommer til å bruke under Fashion Week. Det synes jeg er veldig spennende og moro å få lære.

Ellers så har jeg hatt en modell som jeg har klippet og farget. Hun ble en helt ny person når hun gikk ut av salongen for å si det sånn. Vi begge var kjempe fornøyd med resultatet og jeg gleder meg til å ha flere modeller neste uke! :)

-Sindre0 Kommentar

Uke 2

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 28. Jan 2013

Da er uke nr 2 her på Grønlandskvartalene i gang.
Jeg stortrives her på salongen, og jeg tenkte at jeg skulle skrive litt om ett produkt jeg er veldig glad i og som er min favoritt når det kommer til alle de forskjellige hårproduktene som finnes der ute.

Du har sikkert gjettet hvilken voks jeg skal skrive litt om?;)

SHORT SEXY HAIR har ett utrolig bra styling produkt som heter FRENZY. Dette er min favoritt!
Den har godt hold og den gir en matt, fin finish,
Jeg synes den er kjempe god å jobbe med, og den er fantastisk å ha i håret.

Dette er ett supert produkt, og den passer til alle guttaboys der ute.Anbefaler FRENZY av SHORT SEXY HAIR.

-Sindre

0 Kommentar

Utplassering på Grønlandskvartalene!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 24. Jan 2013

Jeg er i disse dager nede på Grønlandskvartalene på utplassering. Her skal jeg være i hele 3 uker, i disse tre ukene skal jeg ha modeller til klipp, farge og permanent. Jeg skal også hjelpe de her på salongen men alt det en lærling gjør daglig. Alle somjobber her har tatt meg i mot med åpene armer,og de er en sikkelig "go-gjeng" her : )

Første dagen min var på tirsdag å da ble jeg satt i sving med engang jeg kom inn døren. Det er bare bra jeg ble, for det er ikke alt jeg husker fra den første uken jeg var utplassert her.
Jeg har også fått den gleden av å vaske produkthyllen dems, det gikk unna skal jeg si dere. Jeg har også fått i oppgave å blogge litt mens jeg er her på utplassering, så får vi se hvordan det går ;)

Så dere alle sammen får følge med. Kommer mer bilder av modellene min før og enda mer viktig etter behandlingene jeg skal gjøre på de : )

Så da er det bare å Stay Tuned!


0 Kommentar

STØV - fra Adam og Eva

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 23. Jan 2013Nå har vi endelig fått Adam og Evas første produkt - STØV - her i salongen! Vi har fått testet det litt, og er sålangt meget fornøyde :-) Kom gjerne innom om du vil prøve det!


2 Kommentarer

Kvelertak - Bruane Brenn!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 22. Jan 2013

I disse dager har Kvelertak gitt ut en ny singel som heter "Bruane Brenn", og den er absolutt verdt å sjekke ut! Spotify-link finnes HER, og den er også tilgjengelig på iTunes! :-) Konsertinformasjon finnes HER, for dem som (selvfølgelig) er interessert.

Kvelertak startet opp i 2007, Stavanger,og beskriver musikken sin som "Brutally catchy punkrock/metal with a taste of groovy darkness!". 2010 var virkelig gjennomslagsåret for bandet og de ble hedret med knallgode anmeldelser og lovord fra øst og vest. De holder til i Oslo for tiden, har turnert i hele verden, og er et band som setter en høy standard innen sin sjanger når det kommer til originalitet og særpreg. Sånn som vi liker det!

I samarbeid med Frends/American Crew sponser vi, på Adam og Eva Grønlandskvartalene, med stolthet Kvelertak med klipp og styling-/pleieprodukter.

Fotograf: Meghan McInnis

http://kvelertak.com
http://www.myspace.com/kvelertak
http://twitter.com/kvelertak
http://www.flickr.com/kvelertak


0 Kommentar

Utplasseringselev!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 22. Jan 2013

De neste tre ukene fra i dag skal Sindre være på utplassering fra Adam og Eva Skolen, her på salongen og det synes vi alle er kjempehyggelig! :-) Sindre har vært her på utplassering før, da i desember og i bare én uke, men nå skal ha være her frem til 9. februar!

Utplasseringselevene har kundeoppgaver i samarbeid med skolen og salongens faglige leder, og skal jobbe med hårmodeller og kjenne på hvordan det er å jobbe i en frisørsalong. I tillegg til kunder, er det andre viktige oppgaver som følger med det å jobbe her,som f.eks. renhold (♥), varelager og generell kunderservice :-)

Sindre skal oppdatere bloggen vår og skrive litt om oppholdet sitt her, så det er bare å følge med ;-)


0 Kommentar

Julebordet vårt!

Julebordet vårt!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 18. Jan 2013

Onsdag i forrige uke hadde vi på salongen vårt eget julebord! Vi tok festen hjemme hos Erland og hadde på forhånd bestillt tapas fra Delicatessen <3 En meget hyggelig kveld med god musikk, deilig mat og bobler i glasset :-)


0 Kommentar

Steam Pod fra L

Steam Pod fra L'Orèal - Endelig hos oss også!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 9. Jan 2013

For ikke lenge siden fikk vi inn L'Orèals nye satsing innenfor stylingjern, nemlig Steam Pod, og nå har vi fått testet det! Et revolusjonerende (!)stylingjern man både kan rette håret med og lage bølger/krøller. Jernet er smalt og varmeplateneer litt fleksible forå gjøre stylingen mer skånsom og kontrollert.

Vi har tidligere vært borti rettetenger med damp, men vår erfaring er kokt hår som blir frizzy og ikke holder fasongen særlig lenge. Håret vil etter noen omganger bare bli tørrere og mer skadet.
Med Steam Pod er opplevelsen helt annerledes og stylingen holder lenge i TILLEGG til at håret kjennes sterkere og glattere ut. Steam Pod-en kommer med egne produkter som inneholder Pro-Keratin -enpleieserie som trenger dypt inn i håret ved hjelp av dampen og varmen, og gir det næring og beskyttelse når du brukerstylingjernet (menjernetkan også brukes med andre varmebeskyttere om man ønsker det).Da vi prøvde dette stylingjernet her i salongen opplevde vi at håret både så og kjentessunnere ut enn før, og med andre stylingjern. Det blir enmer "luftig" glatt og naturlig look.

Temperaturen på stylingjernet kan justeresfra 150 til 200 grader, og det følger med en avtagbar kam som er fin å ha på tangen når man skal rette håret for å få alle hårstråene tilå gå samme vei, men finå ta av om man skal lage krøller o.l.

Kom gjerne innom salongen om du ønsker å prøve stylingjernet, få en demonstrasjon eller har andre spørsmål:)

0 Kommentar

Powered by: Bloc