Har du krøller? prøv plopping!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 1. Aug 2014

Mange med krøller opplever at håret blir frizzy flatt på toppen og krøllete nederst. Et enkelt triks man kan prøve hjemme for å motvirke dette, er å tørke håret med en teknikk vi fant på naturallycurly.com ;)Steg 1. Vask håret. Krøllete hår trenger fuktighet for å minske frizz, da krøllete hår stort sett er mer "crispy" enn annet hår.
Vi kan blant annet anbefale krølleserien til Redken - Curvaceous, Hydrating-serien til Alexander Sprekenhus eller Gluttony-serien fra EVO. Vi hjelper deg gjerne med en analyse for å finne produktet som passer best til ditt hår, det er bare å komme innom! (Om du synes du mangler volum kan det være fint å bruke en volumsjampo i bunnen).
Gre gjerne håret i dusjen med en grovtagget kam eller en Tangle Teezer når du har balsam i håret.

Steg 2. Etter hårvasken, ha i en fuktighetsgivende krøllekrem, et lett skum eller olje som ikke tynger. Fordel produktet lett i håret uten å dra for mye i krøllene.

Steg 3. Legg en stor t-skjorte i bomull (eller et mikrofiberhåndkle om du har) på en stol eller på dolokket. Unngå bruk av klassiske håndklær om du vil minske frizz. Bøy deg over t-skjorten og senk hodet ned, sånn at alle krøllene er samlet på toppen av hodet og samles ryddig på t-skjorten.

Steg 4. Samle sidene på t-skjorten, som vist på bildet øverst, og snurr sammen sidene. Ta de løse endene og samle rundt kanten på den nye hodepryden, sånn at de sitter godt. Du kan gjerne bruke hårklemmer for å sikre det hele, men ikke fest noe i selve håret.

Steg 5. Så er det bare å vente til det tørker, du kan også hjelpe til litt med hårføneren.

Steg 6. Fjern t-skjorten forsiktig og dander krøllene slik du vil ha dem :) Og husk at øvelse gjør mester ;)

0 Kommentar

Bye bye winter - Hello SPRING!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Mar 2014

Selv om det har sluddet i Oslo i dag, så kan vi vel si at våren har kommet? Håret har vært igjennom nok en lue-sesong og er tørt og blast. Her er noen tips fra oss om hva man kan gjøre med det! :)
snow photography winter hair Black and White fashion photo summer hipster Grunge school brunette fall autumn brown seasons bun spring snowflake hairdo messy bun
(kilde)
 • Kom hit og få en fin stuss! ;) Du kan booke time her på adamogeva.no, komme innom salongen eller ringe 22 17 77 10.

 • Vi har forskjellige kurbehandlinger i salongen som vi kan skreddersy for å passe ditt hår perfekt, og gi det livet tilbake. Et sunt hår gjør også at fargen din holder seg lengre! Kjemisk behandlet hår (dvs. farget, permanent, stripet osv) trenger litt ekstra hjelp for å holde seg sunt.

 • Bruk leave-in kur. Vi hjelper deg å finne en som passer for dine vaner og ditt hår.

 • Kur håret ditt hjemme en gang i uken. TIPS: Følger du med på serier, dagsnytt, skal se en film eller støvsuge, er det perfekt å kure håret mens man gjør dette. En kur kan aldri være for lenge i håret og man kan til og med sove med kur i.

 • Bruk varmebeskyttende olje, krem eller spray før du føner, krøller eller retter ut håret ditt

 • Ikke gå ut med vått hår, temperaturene håret er igjennom i løpet av dagen varierer mye og påvirker hvordan håret oppfører seg.
More spring hair inspiration :) Love how casual but cute this hair do is! (via we heart it)
(kilde)


0 Kommentar

Stylingverktøy for deg?

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 10. Jan 2014

Her på Grønlandskvartalene har vi et stort utvalg forskjellige stylingverktøy. Syl, reverse syl, bølgetang, stylingjern og rettetang - You got the hair? We have the Tools! :-p

Både i hverdagen og festlige anledninger, kan det være fint å ha gode verktøy om du ønsker å gjøre "det lille ekstra" med hårstylingen :)

Husk varmebeskytter! Om man ikke bruker varmebeskyttende produkter vil håret tørke ut og brytes ned. Håret blir frizzy og vanskelig og forme med tiden. Litt av utvalget vi har hos oss kan du se her:

____________________________________________________________________________

Vi har de klassiske stylingjernene fra GHD til kun 1749,-
Med dette verktøyet kan man gjøre håret rett, bølgete og krøllete på forskjellige måter. Den varmer seg opp i løpet av få sekunder og kan raskt tas i bruk!
Du kan komme innom salongen om du ønsker tips, og det finnes også mange fine videoer på YouTube med tips og triks! Her er et eksempel:
____________________________________________________________________________
Vi har også et bredt utvalg stylingverktøy fra HH Simonsen i form at bølgetenger og forskjellige krøllsyler. Det vi liker ekstra godt med disse stylingverktøyene er at de er så enkle å bruke og stylingen går raskt, om det så er for å skape mer definisjon i bølger eller full krøll! Prisene varierer fra 820,- til 990,- pr. stk! Les gjerne mer HER, eller kom innom salongen om du har noen spørsmål angående varmeverktøy! Vi hjelper deg gjerne! :)0 Kommentar

Faux Bob - stylingtips!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 30. Okt 2013

Gå fra langt hår, til "bob" på bare noen minutter med denne stylingen! Her er det bare å forske seg frem (litt øving må alltid til, hihi), men en metode å gjøre det på er:

 1. Krøll eller bølg håret om du har veldig glatt og rett hår. Dette blir lettere og oftest penere om det er litt bølger i håret. Hvilken skill du vil ha velger du selv.
  TIPS: Om du har en saltvannspray eller en teksturspray vil håret føles litt "tråere" og lettere å holde på plass. F.eks. Redkens "Wool Shake" eller Alternas "Boho Waves".
 2. Lag en løs, veldig lav hestehale - for å unngå at strikken flytter på seg er det fint å bruke gummistrikk.
 3. Fest enda et lite strikk ytterst på hestehalen, ca 4-5 cm inn fra spissene. Teksturen på hestehalen skal føles litt løs.
 4. Rull hestehalen sakte innover og oppover, sånn at den legger seg jevnt utover nakken. Fest godt med små bobbypins på undersiden av håret..
  TIPS: Om du setter bobbypins i kryss, sklir de ikke ut. Pass også på å ikke ha for mye hår i bobbypin-en.
 5. Dandér baksiden som du selv ønsker, dra frem litt hår til fronten og fiksér håret med en god hårspray!
  TIPS: Redkens "Quick Dry"-spray eller Alternas "Anti-Humidity Hair Spray" er perfekt til slikt!

(kilde)

(kilde)

(kilde)

(kilde)

0 Kommentar

Halloween, anyone?

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Okt 2013

Enten man vil eller ikke så har Halloween blitt en ganske stor greie her til lands, og noen planlegger kanskje å benytte denne gyldne anledningen til å kle seg ut? Det kan gjøres enkelt eller avansert, billig eller dyrt, bare fantasien setter grenser her! Det morsomte er kanskje å overdrive, og å finne et tema man selv interesserer seg for.. Alt fra røntgenmaskin, knekkebrød, kart-app og katt til horrorkarakter, blomst, gitarhelt eller kanskje en sugarskull?

Om man i tillegg leter etter bakgrunnsinformasjon om det man ønsker å kle seg ut som vil man ha mer kunnskap til å mekke det perfekte kostymet ;) Kanskje du kan lage en parodi på en kjendis? Fest masse lilla ballonger til en kjole, dra på deg brune tights..voila! .. Og du blir en finfin drueklase (eller hiv på deg et par solbriller i tillegg, og gå som Lady Gaga :-p


Fra Wikipedia:

"Halloween er det engelske navnet på allehelgensaften, (fra 'All Hallows eve' det vil si natt til All Hallows Day allehelgensdag), denkatolske minnefesten for helgener og martyrer/helgener som ikke har egen dag i kalenderen. Ifølge engelsk tradisjon feires Halloween på kvelden den 31. oktober, dagen før 1. november.

Den amerikanske feiringen av halloween stammer fra den katolske allehelgensdagen som igjen har trekk fra høstfester, blant annet den romerske festivalen for Pomona og sikkert andre. Iprotestantiske land sluttet allehelgensdag etter hvert å være helligdag (i Norge skjedde dette i 1770. I USA fikk feiringen sitt moderne uttrykk på slutten av 1800-tallet).

Den moderne feiringen av halloween varierer fra land til land, mellom ulike religiøse grupper og i forskjellige miljøer. Amerikanske barn markerer kvelden ved å kle seg ut og gå fra hus til hus og be om godteri. Dette heter "Trick or Treat" da man spør ved husene om man ønsker å gi godteri eller om barna skal utføre rampestreker."

(Bilde funnet på: http://webspinstress.com)


Er man et venne-/kjærestepar kan man jo kanskje gå som en duo? Yin/yang, Bonnie og Clyde, Adam og Eva (pun intended), egg og bacon, Ken og Barbie, Batman og Robin, Smitt og Smule, Jack Skellington og Sally, Padmé Amidala og Padmé Amidalas tjenestepike (om noen gjennomfører sistnevnte - send bilder!).. Listen er nesten uendelig!


(Bilde fra filmen "The Nightmare Before Christmas")


(Bonnie and Clyde hentet fra http://sallyjanevintage.blogspot.no/)


I bunn og grunn er det bare å bruke fantastien, klippe, stifte og lime.. Det viktigste er jo uansett å ha det gøy! Man trenger nødvendigvis ikke kle seg ut som en zombie, vampyr, heks eller mumie - selv om det er kult det også. Det er mye der ute man kan inspireres av!

HOT TIPS: Om noen trenger å farge håret i en crazy farge har vi hårkritt her på salongen i mange forskjellige farger.. Skulle man trenger falske vipper, har vi et godt utvalg her :)

Noen inspirasjonsbilder til utkledning:

(Bilde funnet HER, sammen med DIY-tips)
Rosie The Riveter: Skikkelig girl-power! Marineblå skjorte, polkadott-tørkle og attidtude er alt man trenger!


(Bilde hentet HER)
Medusa: Store gullsmykker, hvitt laken eller lin-tunika (noe som roper "gresk" langt vei) og en haug av lekeslanger (kjøpt på leketøysbutikken) for å feste å håret. Vips! Alle du ser på blir forvandlet til stein!


(Bilde fra filmen "The Big Lebowski")
The Dude; The Big Lebowski: Den ultimate slasken, ingen skam her i gården! Kan kombineres med White Russian og Bowlingkjegler - hirr hirr! Har du forresten ikke sett "The Big Lebowski" enda er det jammen på tide!


(Bilde hentet HERFRA - Der finner du DIY-tips og masse inspirasjon til Halloween)
Mexican Sugar Skull: Sukkerkunst ble først introdusert til "den nye verden" av Italienske misjonærer på 1800-tallet. Sukkerfigurer av engler og lam ble først brukt i kirkene fordi det var billigere, og mer tilgjengelig, enn andre materialer, og det å importere katolsk kirkekunst fra Europa til Mexico ble aaalt for dyrt. Under den kulturelle (ikke religiøse) markeringen; Dia de los Muertos (De dødes dag) lages det hodeskaller av sukker, som dekoreres fargerikt og vakkert, for å minnes de som er gått bort. Altså ingen gloomy goth-greie det her. Tenk mexico - tenk blomster - tenk farger! (og les gjerne mer her).


(Bilde hentet fra TV-Serien "Breaking Bad")
Våre favorittkokker på TV (i tillegg til Arne Brimi og Ingrid Espelid Hovig, selvfølgelig - dog en annen sjanger)! Jesse Pinkman og Walter White.. Her er det også rom for mange fine accessories i form av seddelbunker, to mobiltelefoner og masse blått godteri ;)


Håper dere fikk litt inspirasjon av dette innlegget, og at dere som skal markere Halloween, på et eller annet vis, får en kveld fyllt med gloom, doom og masse morro! ^^

(Bilde funnet HER)


0 Kommentar

Powered by: Bloc