Color Rebel- Enkel og midlertidig moro!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 20. Nov 2014
Vi har fått inn Redkens Color Rebel, som i bunn og grunn er sminke for hår.
Dette er beholdere fylt med farge og svamp i toppen som du bruker til å påføre fargen med.
Det er veldig enkelt og fargene blir heftige både mørkt og lyst hår!
Fargene holder seg i håret i ca. 2 vask, litt avhengig av hårkvalitet og påføring.
Du kan velge å kun bruke svampen til påføring og lage enkle effekter i for eksempel skillen, sprite opp en flette eller du kan bruke hansker og jobbe fargen inn i håret og skape effekter i løst hår.
Husk å bruke en børste eller kam for å gre igjennom etter at fargen er tørket, slik at håret får bevege seg fritt.

Vi har fargene Purple Riot- Lilla, Punked up Pink- Rosa, Gilty as Charged- Gull, Rebel without a Coral- Korall og de koster 199,- per stykk.


Her har vi testet ut noen av fargene i salongen;
Punked up Pink i mørkt hår


Purple Riot og Punked up Pink i lyst hår, jobbet inn i håret med hendene.


Kom innom eller ring oss på 22 17 77 10 om du har spørsmål, vil booke time eller det er noe annet vi kan hjelpe deg med!0 Kommentar

Pastel and beyond - Nyhet!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 28. Mai 2014

I går fikk vi endelig de nye fargekremene fra Revlon Professional inn i salongen! Vi har allerede begynt å forske litt på dem, og de er veldig enkle å bruke :)

De er perfekte for bruk i hår som er knallfarget for å friske opp fargen, eller for å skape nydelige pastelltoner i lysnet hår. De er enkle å bruke og pleier håret ved å gi fuktighet. Fargen er ikke permanent, men vaskes ut etterhvert :)

Fargene vi har fått er rosa, fersken, turkis og lavendel. Kom gjerne innom salongen om dere har spørsmål, så hjelper vi dere :)
(bildene er hentet fra vår instagram: adamogevagronlandskvartalene)


(kilde: http://www.allaboutthestyle.net/2012/08/Pastel-hair-ombre.html)

(kilde: http://indulgy.com/post/fB3cm20uP1/pastel-hair)


1 Kommentar

Kjølende conditioners i varmen

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 23. Mai 2014

I Oslo er det varmt og klamt nå. Her er en introduksjon til et par behagelige balsamer man kan bruke om man vil ha en frisk start - eller kjølende avslutning - på dagen ;)

1. Pureology Hydrate Conditioner. Gir fuktighet til håret og stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen. Som alle produktene fra Pureology, er den fargebevarende og ekstremt drøy i bruk! Pris: 299,- 

2. American Crew Stimulating Condtioner. En bestselger til herrekundene våre! Pleier håret og hodebunnen og stimulerer blodsirkulasjonen :) Pris: 199,-

0 Kommentar

Reise eller gave?

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 1. Mar 2014

Skal du ut å reise eller ser du kanskje etter en fin gave? Vi har fått "Essential Travel Kit" fra Alexander Sprekenhus inn i salongen. For 399,- får du 80ml shampoo, conditioner, Body Wash og Body Cream i en praktisk mappe :)

(kilde - Alexander Sprekenhus Instagram)

0 Kommentar

Nyheter fra Alexander Sprekenhus!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Des 2013

HURRA!!

Vi har nå endelig fått parfymene fra Alexander Sprekenhus til salongen vår! Fem spennende dufter i klassiske, men tøffe, esker. Parfymeserien heter "Courage My Love" og består av duftene Panta Rei, Frangi Pangi, Great Oak, Dorian Grey og Key Largo. Parfymene er laget i Oslo og er helt fantastiske!


Den andre nyheten vi har fått inn er en ansikts- og kroppsolje av 100% REN ARGANOLJE! Vi har testet den og schwoop! Gusten, matt og tørr vinterhud NO MORE! Dette er et produkt vi er veldig glade for å ha her i salongen. Følg denne linken, og les mer om alle fordelene med arganoljen fra Alexander Sprekenhus. 


0 Kommentar

Powered by: Bloc