The line of best fit// Emilie Nicolas

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 4. Dec 2014

14. November avsluttet Emilie Nicolas sin turnè med en knallkonsert på Rockefeller scene og ble i anledningen intervjuet av den engelske musikkbloggen The Line of Best Fit samme helg.

Vi sponser Emilie i samarbeid med Redken og Marte var på plass og gjorde hår og sminke til konserten, og til intervjuet dagen etter.Foto; Sonny Malhotra

Les intervjuet med Emilie her.


Foto; Martes mobil
0 Kommentar

Aaahyeah! Våre artister nominert til P3 Gull!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 6. Nov 2014


3 av artistene og bandene vi sponser er nominert til P3 Gull!

P3 Gull er et musikkshow og en prisutdeling i regi av NRK P3. showet ble for første gang arrangert 29. november 2013 på Sentrum Scene i Oslo.
I år blir også showet sendt live 29. November på NRK3, P3 og nrk.no, og det deles ut priser i fire kategorier: årets nykommer, årets liveartist, årets låt og P3-prisen. Årets liveartist og Årets låt kåres av brukerne på P3.no, mens Årets nykommer og P3-prisen bestemmes av juryen. Du kan gå inn å stemme HER.

Vi på Grønlandskvartalene har tre sponsede artister og band i kategorien Årets liveartist og Årets Låt, nemlig;
Onkl P & De Fjerne Slektningene, Kvelertak og Emilie Nicolas! OnklP & De Fjerne Slektningene er nominert med "Styggen på Ryggen" til Årets Låt. Vi er så stolte! :-D
(Bilde hentet fra instagram.com/aasmundlande)


(Bildekilde)

Vi skal også på konsert i kveld! Hele gjengen har blitt invitert til Rockefeller og konsert med OnklP & De Fjerne Slektningene så det gleder vi oss til :) Det blir en fin feiring av Anne som tok fagbrevet i begynnelsen av oktober <3 ;)

0 Kommentar

Velkommen Emilie Nicolas!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 7. Oct 2014

Vi er stolte av å kunne fortelle dere at vi, i samarbeid med Redken, nå sponser fantastiske Emilie Nicolas!
Hun ble først et kjent navn da hun gjorde en cover av Dumdum Boys sin "Pstereo" og senere ble nominert og opptrådte på fjorårets P3 Gull. I sommer var hun også å se på Roskilde og Øya.
Hun er nå plateaktuell med sitt debutalbum "Like I'm a Warrior" og har fått oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. Hun skal straks ut på turné i Norge, Danmark og på Island, som avsluttes med konsert på Rockefeller 14. November!
Vi gleder oss til å jobbe med henne og hennes dyktige musikere og se hvor denne magiske stemmen hennes fører henne videre!

Emilie Nicolas' offisielle facebook

0 Kommentar

Musikkfest Oslo

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 6. Jun 2014

Endelig!

Lørdag 07.06 er det Musikkfest Oslo og vi gleder oss!
Vi skal nemlig smelle opp en pop-up store, hvor vi kan style, klippe lugg og andre småting.
Du finner oss ved Rock'n Roll scena, Kristparken, fra klokken 16:00, men selve arrangementet starter allerede klokken 14.00.
Musikkfest Oslo er et årlig arrangement som går ut på å hylle alle musikksjangre. Det har sitt opphav i det franske arrangementet Fête de la Musique. Verdens største internasjonale musikkfestival ble unnfanget under Jack Lange i 1982, daværende kulturminister i Frankrike. Arrangementet kom til Norge etter initiativ fra Oslo kommune i 1992 - og dette er vi veldig glade for!


De som skal spille i Kristparken er:

14:00 - Janne Hea
15:00 - Hombre Malo
16:00 - The Switch
17:00 - Torgeir Waldemar
18:00 - Daniel Kvammen
19:00 - Quarter Wolf 
20:00 - Cables
21:00 - Warp Riders
22:00 - Dig Deeper

For de av dere som deltok på markedsdagen vår i fjor, husker kanskje at Cables var her og rocka DJ-booth'en vår!

Musikkfest Oslo har over 35 scener rundtomkring i byen, en fullstendig oversikt finner du her.

Ha en strålende helg, så håper vi at vi sees i morgen!0 Kommentar

Rebecca & Fiona <3

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 19. Feb 2014

Rebecca & Fiona er en DJ-duo fra Stockholm som består av Rebecca Scheja og Fiona Fitzpatrick. Disse 2 har spilt fulle hus verden over .Elektropop med touch av 80-90 tallet får deg bare lyst til å danse. I går slapp de sin første singel fra deres nye album "Holler", "Candy Love".

Sjekk de ut på wimp og spotify <3
(kilde)0 Kommentar

Powered by: Bloc