Lord Jack Knife - Barbering

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 9. Apr 2014

På fredag og mandag var vi på Adam og Eva Grønlandskvartalene på den fine forretningen Dapper på Grünerløkka, for å lære oss mer om klassisk barbering, grooming av skjegg og herreprodukter med Lord Jack Knife og Barbershop.no :)

Vi skal fordype oss i dette elementet i faget vårt, som de nerdene vi er, og trenger etter hvert skjeggmodeller! Er du, eller noen du kjenner, interessert i å være på "modellista" vår er det bare å ringe 22 17 77 10 :)


(Bilder hentet fra vår Instagram: adamogevagronlandskvartalene)

0 Kommentar

"H*lvetesuka" - Staff Training

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 1. Oct 2013

Mia Regine har nå vært på Adam og Evas eget Staff Training-kurs (også kjent oss i mellom som "Helvetesuka"), med Ann-Christin fra Adam og Eva Strøget og Wanda fra Adam og Eva Nedre Slottsgate. Det er et ekstremt nerdete kurs som går over fire dager. Her blir det diskutert og terpet på tekniske klippeferdigheter, arbeidsstilling og bruksområder. Det er alltid fint å fordype seg i faget, og jo mer kunnskap man har - jo mer rom er det for kreativitet og frihet!


Den siste dagen ble det demonstrert fire forskjellige klipper fra dyktige Vidar, Tonje, Wanda og Bia fra Nedre Slottsgate og Strøget. Veldig inspirerende for alle kursdeltagerne.

Bilder hentet fra vår instagram: adamogevagronlandskvartalene - Følg oss gjerne der også! :)


2 Kommentarer

Mer skjegg

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 4. Sep 2013

På mandag var jeg (Mia Regine) på demonstrasjon av skjeggklipp, med Tone fra Adam og Eva Aker Brygge. Der fikk vi produkttips, klippetips og demo på knivbruk. Barbér-kniv er noe jeg skulle ønske jeg kunne bruke, så forhåpentligvis får man kommet seg på et kurs en gang. Kniv er ikke noe man "tar på sparket", da vi jobber tett på ansiktet (og halsen *Sweeney Todd*) på folk :)

Her er et par bilder av Tone i arbeid:


Vil også anbefale denne boken " SKJEGG":


"I denne boka tar forfatteren for seg skjeggets kulturhistorie. Gjennom historien har skjegget vært et kraftfullt maskulint symbol og et tegn på autoritet. Greske filosofer, norrøne vikinger, keltiske krigere, hva ville de være uten skjegg?. Ved starten av det nye årtusen har skjegget kommet på moten igjen. Med oversikt over kilder og litteratur."


Skjeggtrendene forandrer seg oftere enn man kanskje tror, og det jeg ser mye av for tiden er klassisk, smårufsete helskjegg. Men det er mange muligheter, og det meste må vurderes på egen smak og litt på hvordan skjegget klippes teknisk. Det er mulig å både bygge opp og smale inn uttrykket.. Man kommer også, etter min mening, unna med det aller meste så lenge man har en plan og ser ren ut.

Her er litt bilder funnet via beard-googling:


Vi tilbyr noen shave-produkter fra American Crew:

Barbérolje, barbérgelé, fuktighetsgivende barberingskrem og en digg, kjølende aftershave lotion. Om man ikke bruker dette til å barbere bort hele skjeggpryden, så kan det også være fint å bruke en olje i skjegget for å myke det opp og gi det fuktighet. Kom gjerne innom salongen om du lurer på noe! :)


0 Kommentar

Inspirasjon, herreklipp med American Crew

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 24. May 2013

På onsdag dro vi en gjeng fra salongen til Månefisken for å få inspirasjon og kursing fra American Crew/Frends. Det er muligens snakk om å være med i en konkurranse der verdens beste herrestylist kåres ;) Med en flott påminnelse på alle de forskjellige mulighetene som finnes når det kommer til maskuline frisyrer, er vi gira på å ta utfordringen!
 


0 Kommentar

Hairtalk - Hair Extensions

Hairtalk - Hair Extensions

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 11. Oct 2012

Nå ervi tre stykker i salongen vår som er profesjonelt kurset i hair extensions-typen "Hair Talk". En tape-basert extensionstype vi bare liker bedre og bedre, spesielt siden det ikke brukes noen form for varme eller smelting for å feste dem, og ikke ender man opp med "spaghetti-hår" heller, men en fin, naturlig flyt.

Hair extensions er ikke bare noe som brukes for å få lengre hår. Forskjellige teknikker og plasseringer kan gi mer fylde og også "fylle ut" frisyrer det håret er for kort/tynt til å oppnå ønsket resultat (eks. om man ønsker en klassisk bob, men håret i front ikke er tykt eller langt nok til å få det som man vil).

Kom innom salongen vår for en konsultasjon eller om du bare har noen spørsmål, så svarer vi på det du måtte lure på :)

22 17 77 10 - Adam og Eva Grønlandskvartalene - Mandalls gate 16, TEATERPLASSEN :)LES MER HER: http://parykker.no/hair_extension/blog/


0 Kommentar

Powered by: Bloc