Ekstrem A-Line Bob

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 22. Jan 2015

Rannveig, hjernen bak merket "IcyDreads" var innom hos Mia Regine i går og klippet av seg masse hår! Fra før av har hun et barbert fragment som strekker seg fra siden over fronten, og hun valgte å klippe en ekstrem a-line bob. Altså kort i nakken og laaangt i front. Utrolig morsomt å klippe, masse edge og en flott form! Alle fargene i håret, som Rannveig selv har ordnet med Directions-farger, kom også ekstra godt frem :)


Når man gjør en sånn klipp er det første man avtaler lengden og front og lengden i nakken. Vi synes det er finest at håret beholder en naturlig flyt, og at man har fine overganger for å unngå at det ser ut som en reversert hockeysveis ;)

Her er flere versjoner av klippen:
(Bildekilde)1 Kommentar

Fra blond til pastellrosa!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 16. Jan 2014

Ingvild lagde pastellrosa hår på Sarah i dag, og det ble så fint!

Sara hadde blondt hår fra før, og Ingvild blandet seg frem til pastellfargen ved bruk av Directions-fargene fra La Richè.


2 Kommentarer

Farge design

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 11. Jun 2013
Sist uke gjorde Maria ein liten farge design, stripa går i frå front til nakke. Vi vart veldig fornøyd med resultatet!:) Så då
måtte vi berre dele bildet med dokke:)0 Kommentar

Permanente krøller!

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 6. Feb 2013

I forrige uke gjorde Mia en strukturomforming på Catharina. Resultatet ble spenstige, naturlige krøller og mer volum. Krøllene er viklet opp på papiljotter i forskjellige størrelser. Fornøyd kunde og fornøyd frisør! :-D0 Kommentar

Redhead (kjærleik)

Redhead (kjærleik)

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 5. Sep 2012

Å gjøre kule rødfarger er gøy (og Redken Chromatics gjør det ikke akkurat vanskeligere heller.. ) :)

Her kommer nok også fargekuren (nr. 400) til Revlon Professional godt til rette. Fargekuren har vi skrevet om tidligere HER.


 


0 Kommentar

Powered by: Bloc