The Origin of Monsters

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 4. Feb 2015

Love Magazine Spring / Summer 2012
The Origin of Monsters
Photographer: Tim Walker
Styled by Katie Grand
Model: Kristen McMenamy

Er og blir en fan av Tim Walkers bilder. Ærlige fantasibilder man kan drømme seg bort i, uten å bli forstyrret av (synlig) kunstig lyssetting og hud uten porer ;) Kristen McMenamy er dessuten drømmedama. Ngh!


Kristen McMenamy: Love Magazine S/S '12 (NSFW)
Kristen McMenamy: Love Magazine S/S '12 (NSFW)
Kristen McMenamy: Love Magazine S/S '12 (NSFW)
Kristen McMenamy: Love Magazine S/S '12 (NSFW)
Kristen McMenamy: Love Magazine S/S '12 (NSFW)
Kristen McMenamy: Love Magazine S/S '12 (NSFW)
Kristen McMenamy: Love Magazine S/S '12 (NSFW)
Kristen McMenamy: Love Magazine S/S '12 (NSFW)
Kristen McMenamy: Love Magazine S/S '12 (NSFW)Kristen McMenamy: Love Magazine S/S '12 (NSFW)

(KILDE)

0 Kommentar

Día de los Muertos

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 28. Okt 2014

De Dødes dag (På spansk: Día de los Muertos) er en meksikansk feiring som gjennomføres den 1. og 2. november. Dagens feiring er en blanding av prekolumbiansk kulturer og de katolske alle sjelers dag og allehelgensdag. Det er en festdag både i Mexico og Sentral-Amerika samt store deler av USA hvor det befinner seg mange meksikanere og sentralamerikanere. Opprinnelsen for feiringen av de dødes dag i Mexico kommer fra før de spanske conquistadorene ankom kontinentet. Det er registrert feiringer fraaztekere, mayaere, purépechaer, nahuaer og totonacaer. Tegn tyder på at feiringene har foregått i flere tusen år. Tidligere var det vanlig å beholde hodeskaller som trofeer og vise dem frem under ritualer som symboliserte døden og gjenfødelsen.

-Wikipedia

Den 1. November tros det at alle avdøde barns sjeler kommer ned fra himmelen og 2. November tros det at de avdøde voksnes sjeler kommer på besøk.

Det pyntes og lages altere for sjelene som kommer, og det blir lagt frem mat, drikke, leker og andre ting de avdøde likte i livet.


Det dekoreres med blomster, farger og hodeskaller i både sukkertøy-form og skulpturer.

Og herifra oppstod altså "Sugar Skull", et yndet motiv i tatoveringer, kunst og som ansiktsmaling.

En av de mest kjente Dia de los Muertos-kunstnerne er uten tvil José Guadalupe Posada.
Født i februar 1852 i Aguascalientes, og ble etterhvert utdannet i litografi.
Han begynte sin karriere i en lokalavis som illustratør. Avisen, El Jicote, måtte legges ned etter kun 11 utgaver, fordi Posadas tegninger fornærmet en høytstående politiker. Deretter fokuserte han på illustrasjoner for bøker, plakater og lignende. Han ble for alvor kjent da han begynte å lage satiriske litografier om overklassen, såkalte calaveras. Han tok utgangspunkt i Dia de los Muertos, og dette er noen av bildene han laget:Alle bildene ble laget for å si noe om religion og politikk, men etter hans død i 1913 har bildene blitt mer og mer assosiert med den mexicanske høytiden og ikke det de egentlig sto for.Alle bildene er hentet fra Google0 Kommentar

Macaroons// Julia Galdo

Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 29. Sep 2014

 • Photo by JUCO/ Julia Galdo
  Make up by Dina Greg.
  Hair by Salon Hairoine.

  Ta en titt på flere fargerike bildeserier av Julia Galdo på hennes Behance

 • 0 Kommentar

  Pat McGrath - queen of drama

  Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 25. Sep 2014


  Teatralsk og dramatisk, innovativt og kreativt,
  der har du ord som beskriver arbeidene til sminkør Pat McGrath.  Selvlært og med en interesse i kunst, slo Pat gjennom da hun jobbet med Edward Enninful, fashion director i i-D Magazine på 90-tallet, på grunn av hennes fargebruk.

  "Her use of color brilliantly solved the world's ennui with grunge"

  På midten av 90-tallet jobbet hun både med minimalist Jil Sanders og maksimalist John Galliano, og leverte like vakkert clean og rent, som vanvittig og dramatisk.

  Hun har jobbet med de fleste store fotografer og blitt publisert i både amerikanske, britiske og franske Vouge og Harper's Bazaar og jobbet for store designere som Prada, Miu Miu, Comme des Garçons og Dolce and Gabbana.

  Nå er hun ansvarlig for flere kosmetiske linjer og er i tillegg blitt tildelt en MBE; "Member of the Order of the British Empire, for services to the fashion and beauty industry" av Dronning Elizabeth II.
  0 Kommentar

  Blomster i rommet

  Postet av Adam og Eva Teaterplassen den 4. Aug 2014  Den japanske kunstneren Makoto Azuma bruker i hovedsak planter og blomster som sitt medium i sin kunst, og gjorde nylig noe ingen andre florister har gjort før!
  Han sendte nemlig plantene sine ut i rommet!
  Azuma dro med teamet sitt ut i Nevada-ørkenen og sendte ut en 50 år gammel mini-furu og et blomsteroppsett festet i svære heliumsballonger.
  Resultatet er helt fantastisk enestående!

  Bilder og info hentet fra Colossal

  0 Kommentar

  Powered by: Bloc