Makeup undervisning med Linda Wickmann

Postet av Adam og Eva den 26. Okt 2020


Linda Wickmann startet sin makeup-karriere i 2000 etter at hun fullførte makeup-skolen ved Westminstre College i London. Etter 4 år i London med mote-, reklame- og spillefilmer, flyttet hun tilbake til Oslo for å fortsette sin karriere innen sminke og styling. 


Linda har en ekstrem lidenskap for sminke og har arbeidet rundt om i hele verden. Arbeidet hennes består av fotoshoot med mange kjente modeller, kampanjer, reklamefilmer, TV makeup på kjente programledere, turneer med kjente musikere og utallige runway shows.



Denne uken kommer Linda hit til Adam og Eva Skole og Akademi, for å undervise våre elever i makeup. Vi i Adam og Eva har lenge samarbeidet med den dyktige makeup - artisten og gleder oss til at våre elever skal få kunnskap av akkurat henne!






I 2020 lanserte hun sin egen makeup-skole i Oslo, LW School of Makeup. Vi gleder oss til å lære av denne kunnskapsrike og fantastiske damen!


Instagram: @lindawickmann + @lw_schoolofmakeup



Et hav av muligheter

Postet av Adam og Eva den 7. Okt 2020

Vi i Adam og Eva støtter årets TV-aksjon gjennom "klipp med mening", som i år går til WWFs
arbeid for å bekjempe plast i havet. TV-aksjonen går av stabelen søndag 18. oktober.

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene! 



BLI MED Å SPLEIS MED OSS: 

www.spleis.no/adamogeva